Bildbomb Albin


Den här fina buketten plockade Albin till sin mamma. "Alldeles själv" enligt mormor... jag undrar jag ;o)


Nyvaken liten trollunge...



Albin och Molly leker i bollpoolen


Albin hjälper pappa...

... men kan själv såklart ;o)

Nästa bedrövelse...

Kan ju lika väl fortsätta i moll ett tag till, så har vi klarat av det förhoppningsvis... Ella är halt. Hon var rejält halt i tisdags när vi skulle ut och motionera så det var bara att vända igen. Det enda synliga felet jag kan hitta är ett balltramp och det kan väl göra ont ett par dagar men när jag kollade henne imorse är hon fortfarande lika halt, borde blivit bättre nu tycker man?! Det jobbiga är att jag hittar inte någon orsak (om det inte är balltrampet). Ingen värme, svullnad eller direkt puls. Klurar på om det kan vara hovböld kanske?! Just nu känns dom 2 alternativen som någon av de föredragna orsakerna, alternativen känns alldeles för jobbigt... Senskada?! Gaffelbandet?! Nej, usch - det vill jag bara inte tänka på...

Misstänker att det är stört omöjligt att få ut hovslagaren någon av de närmsta dagarna så vad sjutton ska jag göra?!

Änglar, finns dom?!

Japp, det gör dom! Efter denna dagen är jag mer övertygad än någonsin... Sally blev påkörd av en bil, M i stallet hörde smällen och den var rejäl. Sally blev liggandes i dikeskanten, M sprang efter Gustaf och (är inte helt säker på händelseförloppet här) Sally hade iaf rest sig upp och lommat in i ladugården för egen maskin och gömmer sig på logen. Nu hämtar Gustaf mig och berättar vad som hänt. Efter en stunds letande hittar vi henne, hon går själv och verkar rätt okey med tanke på omständigheterna. Jag packar iaf in henne i buren och åker till blå stjärnan. Efter mötet med veterinären konstateras det att Sally har klarat sig med blotta förskräckelsen och Vetten tyckte hon haft "verklig änglavakt"... Jag vet precis vilken ängel som vakat över min fina katt - Tack Finaste Casper!!!

Världens finaste Casper - för alltid i vårat minne...

Vår älskade familjehund har idag fått somna in... Tårarna rinner ned för mina kinder och jag funderar över varför vi utsätter oss för detta?! Dessa älskade djur vi har, det känns nästan som att dom bara är till låns... Det är en ära att få ha haft denna underbart gosiga och genomsnälla hund hos oss och även om jag kommer sakna honom oerhört är jag enbart tacksam för de 10 år tid vi fick. Bästa gossigaste Casper... Det som känns extra tungt är att hur ledsen jag än är, kommer det inte i närheten av den saknad min pappa känner för sin älskade hund, eller min lillebror... Det känns så jobbigt att veta att jag inte kan hjälpa dom med detta, jag önskar verkligen att det fanns något jag kunde göra för att lindra deras sorg på något sätt... :o(. Ni vet att jag finns här, är bara att säga till!

Han skulle bara in och operera bort en sprucken tand men när han var sövd hittade dom även en stor tumör i magen på honom. Med tanke på hans ålder, storlek på tumören prognos och konvalecens fanns det inget annat än att göra än att låta honom sova vidare... Helt chockartat! Han skulle bara in på ett rutin-ingrepp och så blev det så här?! Känns enbart tungt och sorgligt nu...


Sval snö och varm sol var verkligen något att gotta sig i...




Buskillen

Återdebut på tävlingsbanan

Det är märkligt att det aldrig kan gå som man planerat?! Idag hade jag planerat att komma iväg vid 9:45 men av olika anledningar kom jag inte iväg förrän 10:10 vilket gjorde att jag fick exakt 23 min på hästryggen innan det var dags för mig att återdebutera på tävlingsbanan. Inte helt optimalt men det är bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Ella var spänd men kändes rätt okey ändå - ända tills vi skulle in på banan och Fröken Primadonna INTE skulle gå in?!?! Tydligen var dressyrstaket farligt hux flux... Efter lite trixande kom vi in och då såg hon helt plötsligt transporten där domaren satt och herrejösses vad DEN var farlig!!! Tog en bra stund innan hon ens gick nära, och under hela programmet fick jag kämpa att gå ut henne på den kortsidan... Nåväl, bortsett från den spända delen är vi fortfarande för svaga i galopparbetet men det har blivit mycket, mycket bättre så det var roligt (vi är åtminstone på gång).... Övergångarna från längningar (både trav och galopp) är ju fortfarande inte tillräckligt bra utan där måste jag jobba bättre och jag får inte glömma sista halten (!!) men annars var jag rätt nöjd... Protokollet bekräftade min känsla med 7:or i större delen av travprogrammet, 6:or och 5:or i galoppen. Extra roligt var att jag fick 8:a på skritten som innan varit ett problemområde för oss tidigare! :o) Fick 7:or rakt igenom på allmänna intrycket och det skriftliga omdömet:
Flott häst som rör sig naturligt i uppförsbacke. Blir dock lite lång i galoppen och tappar då undertramp och balans. Stäm av ännu oftare för att bibehålla balans och form. Förbered övergångarna ännu lite bättre.

Var som sagt nöjd redan innan protokollet och att läsa det gjorde mig inte mindre glad. Slutade på 65,9% och hamnade precis utanför placering (12 av 40). Inget att klaga på där även om det kändes lite surt att halka utanför placering så klart (10 placerade). Jaja, det är bara att jobba på och rida bättre nästa gång :o)

Hej hopp!

"Magplask"

Albin har ju en "bollpool" här hemma, dvs en barnpool full med bollar (typ som ikeas bollhav fast modell mindre). Min rara son fullkomligt ÄLSKAR sin bollpoll och det är lika roligt varje gång han dyker i den. Idag däremot tog han det steget längre, han har nu (3 ggr så det är ingen engångshändelse) st'ällt sig upp och gått 3-4 steg mot poolen, stannat vid kanten och slängt sig handlöst i á lá magplask - alla gånger fullständigt tjutande av skratt... Urgulligt!! Dessvärre har hans mamma inte lyckats få fram filmkameran i tid och förevigat detta underbart roliga ögonblick - kanske nästa gång?!

Ännu en träning

Ännu en rolig träning är rygglagd och tävlingsdebuten kryper illavarslande nära. Var hos A igår och Ella var INTE rolig till en början. Brunstiga ston kan verkligen vara helt bedrövliga... Hon gick bara och knipte, klämde och vägrade ta skänkeln - efter ett tag fick jag nog och kickade till henne lite extra ett par ggr, till slut tog hon skänkeln med besked och for iväg i en traditionell Ella-rodeo... *suck*. Så himla typiskt, det är allt eller inget med den lilla damen. Tack och lov satt jag iaf kvar och resten av ridpasset var riktigt, riktigt roligt. Ella var hur fin som helst och galoppen var en fröjd att rida. Fick ihop henne lite extra och kunde bibehålla formen, hon har ju en tendens att slå sig fri både i fattningarna och på långsidorna men nu gick det banne mig att hålla kvar henne. Superkul! Fick även till riktigt fina längningar i mellantraven med rejält påskjut (det är hon normalt sett jätteduktig med men av någon anledning har jag inte fått till det på ett bra tag). Så på det stora hela blev det en lyckad och rolig träning! Är bara så tröttsamt med envetna märrar ibland, ni anar inte vad jag längtar efter att får rida Fille, en valack känns som rena drömvinsten efter ridning på brunst-Fia. Så som ni förstår fick jag inte med mig samma häst som jag red på dagen innan ;o) 

Jaja, idag får jag ta ett kort pass iaf och känna igenom henne, verkar vara rena lotteriet från en dag till en annan hur hon är och imorgon är det ju dags för återdebut på tävlingsbanan... Blir spännande helt klart ;o)

Lite blandat...

Dagarna fortsätter rusa på i ett hejdundrande tempo!! Det är bara att hålla i hatten och försöka hänga på ;o)
Så vad har hänt sedan sist? Albin tutar på, har fortfarande inte fått några framtänder men det är BRA NÄRA nu, han har däremot fortsatt att gå korta bitar men inte "släppt sargen" ännu... Känns väldigt bra att han skyndar långsamt tycker jag för det kommer väl bli fullt ös när han väl sätter igång.

Ella går som tåget, hon har känts toppenfin det sista. Idag ska jag iväg och träna igen och hoppas på samma bjudning som igår. Då var hon så fin att jag av rena lyckoruset fick tummen ur och gick ut och sprang (för första gången på evigheter) direkt efter ridpasset - ni förstår ju ;o). På lördag ska vi åka iväg till Lilla Edet och göra en LB:1 start, mest för att lufta Ella och se hur hon beter sig ute. Är nära nog 2 år sedan vi var ute sist och jag är supernervös! Har efter mycket meck lyckats lösa barnpassning då Gustaf skulle på svensexa. Min käre far åker med och agerar "tävlingsmoffa". Blir en tidig morgon men å andra sidan är vi snabbt hemma igen, hit and run känns som en bra plan... Blir spännande, målsättningen är att Ella ska uppföra sig och att jag ska hålla nerverna i styr så vi kan göra en godkänd ritt och undvika felridningar som tycks vara mitt trademark när jag är nervös... Håll tummarna!

Melsan var meningen att jag skulle rida juni ut men hon är inne i en rejäl växtperiod så hon har faktiskt fått sommarlov. Har pratat med en kompis som har sin gård precis vid fin-fina ridvägar så Melsan ska få åka och bo på hennes gård ett par veckor när jag ska sätta igång henne. Blir perfekt att kunna rida igång henne ute :o)

Altanen börjar ta form, sakta men säkert. Än så länge har jag inte gett upp hoppet om att ha den klar till midsommar - spänningen är olidlig ;o)

Neeeej :o(

Oikidoki är senskadad!!! Det verkar vara såpass illa att han kanske inte kommer tillbaka *snyft*. Vansinnigt synd på en sådan härlig häst och jag misstänker att dom nu är rätt besvikna att han inte är hingst... För er som inte vet så är ju Okidoki min absoluta favorithäst bland hoppehästarna, det var så "illa" att hans hästskötare förra året trodde jag hade världens crush på honom för jag blev som en fjortis varje gång han kom med fina, fina Oikidoki... Hahaha, var rätt kul faktiskt. Är det kanske nu man ska ringa och erbjuda sig ta honom?! ;o)

Mer info: http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=454294

Ska bara känna lite...



Tänk om det hade sett ut så här hemma i paddocken en måndagskväll, hade varit nice ;o)

Första stadiga stegen!!!!

Idag tog Albin sina första STADIGA steg, helt på eget initiativ :o). Han släppte stolen och gick 4 steg till en leksak, stannade och blev stående innan han självmant satte sig ner och började leka med sin ljudbok!!!! Inte så att han "ramlade" 3 steg framåt innan han damp i backen här inte utan helt klart hans första officiella steg... Som ni förstår är ju Albins mamma så stolt att hon håller på att spricka just nu *hahaha*.

Blir spännande att se hur lång tid det tar innan han tultar runt nu, känns GANSKA nära kan man säga...

Inget är som väntans tider...

... byggandet av altanen löper så sakteliga på, Gustaf har fått i alla plintar och är iväg och köper reglarna just nu. När regelverket väl är på plats känns det som att det jobbigaste är gjort och det är "bara" att dra fast trallen och smäcka upp ett barnsäkrat staket :o). Ser sååå fram emot vår nya fina altan och börjar känna ett visst behov av nya altanmöbler... Hmmm, vad märkligt?!... Jaja, det får väl bli en senare diskussion kan nog faktiskt nöja mig med nya lite schysstare dynor till de vi har faktiskt. Just nu ser det iaf ut som att vi har rimliga chanser att ha altanen klar till midsommar - om du frågar mig. Gustaf är nog lite mer försiktig i sitt uttalande även om han för tillfället är grymt inspirerad och taggad att få den klar... Så här ser det iaf ut just nu:

Bilder från betesbesöket


Grabbarna Grus, som dom såg ut mest - rätt tajta kan man säga!


-"Tjena kompis!"


Min fina Fille, 13 månader gammal


Albin roar sig medans mamma pussar på Fille ;o)

Hänger inte med ju...

Det är ju helt galet vad ekorrhjulet snurrar på för tillfället, hinner verkligen inte med själv ;o). Senaste veckan har varit smockfull med roliga aktiviteter, men jag får nog erkänna att nästa vecka med endast en inbokad dag känns ganska lockande...  Vi har iaf hunnit med träning för A med Ella, men det skrev jag nog ett eget inlägg om. Albin och jag har varit på besök i Skara och även då lyckades jag klämma in en herrans massa saker :o). Första stoppet var ju självklart hos Fille, han såg jättefin ut och har inte tappat något nu efter betessläppet (vilket tydligen är rätt vanligt hos unghästar) så det var skönt. Han verkade känna igen sin matte och var såååå mysig och go, fina Fille-filur! De fyra 1-åringarna funkar så himla bra ihop så det är verkligen kanon. Går tätt, tätt tillsammans mest hela tiden och, verkar det som iaf, med mularna i backen ;o).

Sedan var det dags att åka ut till Petras hästar, Hilma och Blomman löshoppade i paddocken medans jag hade fullt upp med att hålla myggor & myror ifrån Albin samtidigt som han inte skulle äta grus... inte helt lätt kan jag tillägga ;o)... Tittade på stallägarens fina unghästar, Albin fick gosa med katten Claes och vi hade en allmänt mysig stund i solskenet! Sedan åkte vi hem till Petra för att fira Molly som blivit stora tjejen med sin 1-års dag i ryggen. Vi satt ute i gräset, småttingarna lekte och vi grillade - supermysigt! Albin hade köpt presenter till Molly och hon fick ett lika fint tält som Albin har - fast rosa istället. Molly blev ju väldigt fascinerad av tältet hos oss sist dom var här så självklart måste hon få ett eget...

Sedan träffade jag en tjej som skulle testa min sadel jag ska sälja för att slutligen runda av med ett pitstop till hos Fille. Blev kvar en rätt bra stund och kände mig väldigt tillfreds när vi började rulla hemåt. Albin var duktig i bilen både dit och hem så det var ju bra.

Har dessutom hunnit med en femkamp på Liseberg med stalltjejerna från skandinavium, där jag lyckades med bedriften att vinna en delgren nämligen "Stallet" - såklart ;o), Grenen gick ut på att kasta morötter i en hink så det var väl knappast konstigt att man lyckades *hahaha*. Det blev en mycket trevlig fredagsaktivitet vädret till trots! Har inte gjort en femkamp på jättelänge och har glömt hur roligt det var! Vi måste absolut försöka göra det fler gånger i år :o).

Idag har jag varit iväg på möhippa med brunch, chokladprovning, lunch, drinkar på Avalon och allmänt trevligt i härligt gäng. Jag gav upp vid 6-tiden och åkte hem till min rara lilla son, efter 2 dagar i rad på vift kändes det i hjärteroten... Det var verkligen jättemysigt att komma hem, Albin blev själaglad att se sin mamma så det kändes rätt skönt att komma hem som ni förstår. Så nu sitter jag här i soffan och rundar av, sängen hägrar...

Sov Gott Go Vänner!

Världens Bästa Ella...

Jag har ridit bästa passet någonsin på Ella!!! Var iväg och tränade igår och det var så fantastiskt roligt!!! Ella var hur fin som helst, vi hittade ramen, hon låg hur fint som helst i handen och kraften kom från bakbenen... Tänk om piloten skulle kunna hitta dit varje dag, det hade varit något! När hon ligger så rätt blir allting busenkelt, skolorna blir jättefina och jag lyckades t o m rida godkända serpentiner i galopp där förvända bågen blev BRA, bara en sådan sak - det undrar jag om det någonsin har hänt tidigare... Eller så har jag bara förträngt det då det var så himla längesedan ;o). Hur som helst, det känns vansinnigt roligt att det börjar lossna nu och även om jag inte är stark nog i magen ännu (måste verkligen ta tag i det) så funkade det igår ändå!  Hihi...

Melrose fick gå med inspänningstyglar på longervolt och hon börjar fatta det här med att gå fram till bettet nu, också det jättekul såklart! Hon verkar även ha hittat en ärlig och bra bjudning nu som helt klart bådar gott inför framtiden... En grymt bra hästdag alltså ;o)


Snygg-Ella verkar inte förstått det här med flug-PANNBAND... ;o)

Albin

Lite fler foton på min ögonsten kanske?! Bara för att ;o)


Lilla linslusen...


Leker med pappas stora leksaksbil ;o)


Far & Son...

Trillingarnas 1-års kalas

Idag har vi varit iväg och firat trillingarna som fyller 1 år. Var en himla trevlig tillställning med härligt sommarväder nationaldagen till ära. Det är så himla kul att se grabbarna, Albin är alltid lite blyg i början men det lossnar efter en stund och dom brukar funka rätt bra. Än har dom ju inte börjat leka med varandra men det kommer väl när dom blir ÄNNU större antar jag och det är ändå roligt att följa deras utveckling och hur dom blir mer och mer intresserade av varandra. Är verkligen jättekul att Albin har jämngamla lekkamrater som dessutom snart flyttar nästgårds ;o)

´Grattis till Wiktor, Hugo och Max på 1-års dagen!!


Pojkarna festar loss på majskrokar och Mariekex ;o)


Albin och vår gudson Wiktor (som vi inte lyckades fota framifrån - begåvat va?!)


Wiktor var väldigt sugen på Albins kepa...


Grabbarna med solbrillor, vet inte om Albin fintat alla att titta upp medans han gör en raid i mammas väska...?!


Lekfarbror Thomas ställer upp!! :o)

Det är inte bara vi...

... som njuter av det underbara vädret vi har :o)



Sugen på Gekås...

Hemska tanke!! ;o) Men då Albins första födelsedag kryper allt närmre och jag är väldigt sugen på att åka till Gekås och inhandla lite leksaker till Prinsen (misstänker att även ett och annat klädesplagg kommer slinka ned i vagnen också)...  Behöver även köpa på mig ett lager med flugpannband till pållarna för dom har en tendens att strimla dom där pannbanden, då känns betydligt bättre att köpa dom för 14,95 på Gekås än 39 i hästaffärerna hemmavid ;o). Jag måste ju motvilligt erkänna att Gekås har sina fördelar, även om man ALLTID kommer hem med betydligt mycket mer än man tänkt sig från början... Jaja, det är väl bara att acceptera att man blir äldre och börjar tänka på ett annat sätt, visserligen mer ekonomiskt så det är ju inte dumt egentligen ;o). Sist jag var där hittade jag heminredningsavdelningen vilket inte heller var så dumt, tyvärr hade vi varit där alldeles för länge redan så jag bara hastade över den avdelningen så det blev bara ett par bordstabletter till köket. Nästa gång ska jag nog försöka kolla över det lite bättre... Snacka om vuxenpoäng ;o)

Vilka dagar vi har!!

Helt ljuvligt att sommaren ÄNTLIGEN har kommit, hoppas verkligen att det fortsätter så här hela sommaren - något borde vi ju få som stod ut med den hemskevinter vi hade... Har varit på uteritt med Ella och det var superhärligt! Precis vad vi behövde, imorgon måste vi slipa formen i paddocken inför måndagens träning. (Snälla A klämde in mig på månd fm då jag missade min ordinare träning pga den sabla tappskon). Ska bli kul, tycker det har börjat lossna lite här å var ridmässigt och det börjar gå framåt igen - skönt! Jag har däremot bestämt att vi inte åker och tävlar nästa helg. Det blir alldeles för mycket då jag ska till Liseberg på fredagen och en annan heldagsgrej på lördagen. Skulle jag iväg och tävla hela söndagen blir det inget gjort på altanen den helgen och vi planerar ju ha den klar till midsommar. Så jag avanmälde till Grästorp och det känns riktigt bra.

Väl tillbaka efter skogen var det dags för första ridturen på Melrose sedan 3-års testen och det gick kalas! Hon bjöd på jättefint och det börjar kännas hoppfullt, hon har ju varit så himla slö och loj innan. Tjohoo, som jag längtat efter lite ärlig bjudning! Nu jäklars ska här ridas :o)

Så nu sitter jag här och myser med ett glas rosé, nöjd med dagen. Imorgon är det dags för 1-års kalas hos trillingarna så det ska bli kul.

Skål!

Rapport från "Schlätta"

Allt fungerar bra i grabbhagen ute på Schlätta :o). Killarna är supertajta alla 4 och det är så himla skönt att det funkar bra! Snart kommer nästa gäng, nämligen de 2-åriga welshponniesarna och det ska bli spännande att se hur det blir. Misstänker att det kommer funka fin-fint det också. På torsdag åker jag som sagt och hälsar på min lilla goshäst och det ska bli så himla roligt :o).


Callhez - Fille - e. Callahan (precis som Callhez), e. Jaguar Mail
Fotograf: Åsa Larsson, Stall Assla

Snart 1 år som mamma...

Albin blir stadigare för var dag som går. Nu står han riktigt bra utan stöd, korta stunder visserligen men ändå! Han kan gå medan jag håller honom med en hand och han knatar runt med allt han kan - stolar, bobby car, möbler och gåstolen (inte i utan mot). Igår flyttade han ena köksstolen från köket ut till flygeln i vardagsrummet - för er som varit hemma hos oss förstår ni ju att det är en bit.. Misstänker att det kommer fortsätta hända MASSOR med honom i sommar och det är så himla fräckt att få bevittna. Vilken otrolig utvecklingskurva dom små gör under första året - helt galet!! Snart är min lilla son 1 år gammal... Hur gick det så fort?!

Det känns märkligt när jag tänker att jag är mamma till en snart 1-årig liten kille, hela grejen att vara någons "mamma" är konstig som den är. På sätt och vis känns det overkligt när man pratar om honom när han inte är med, när man får beskriva sig som hans mamma. Samtidigt som när man är med honom är det den mest självklara sak i världen! Att vara Albins mamma är det bästa som finns och jag är oerhört stolt över min fina, fina lilla son!








Söta ungen parkerar sin bobby car i tältet för att "meka" ;o)

Hästarna

Jag har faktiskt börjat skriva inlägg flera ggr men så har något kommit mellan och när jag väl är tillbaka är flytet liksom borta. Inser ju att om det ska vara så här underbart väder kommer det helt klart bli lite stiljte mellan inläggen - sorry ;o)

Så vad har hänt sedan sist? Jo skrot-Ella har dragit av sig en sko igen (samma som förra veckan). Blev 2 dagar stående i liten fålla innan den kom på igen, dessvärre hade hon dragit av den rätt styggt så jag vågade inte rida på det denna gången. Igår var hovis här och nu är dojjan på, tack och lov växer hovarna som ogräs så det gick att verka bort rätt mycket = skon sitter rätt bra. Så vi var på't igen igår. Är så skönt att man är lite på hugget själv efter alla knepiga avbrott det senaste året!

Melsan är igångsprattlad igen, har jobbat med henne 2 ggr denna veckan och idag är det premiärridning efter hennes 2 veckors vila. Ska bli kul! Tyvärr drattade hon omkull i förrgår när hon lösgalopperade i paddocken. Benen bara gled undan och hon la sig rätt fint, såg rätt snopen ut själv och det såg nästan ut som att hon skämdes... Lilla söta hästen. När hon väl reste sig kom hon till mig i sakta mak med huvudet lätt hängande och så fick jag "trösta" henne lite innan hon var på hugget igen. Dom är för roliga. Även Melsan hade hovis igår och hon uppförde sig som ett sant A-barn, stod verkligen som ett ljus - duktig unghäst!!!

Har fått rapporter om att Fille har det bra, ska dit på torsdag och hälsa på honom - äntligen!!! Det är jättetomt utan honom hemma, ganska komiskt egentligen. Jag har 2 supergoa hästar men ändå saknar jag honom, han är min lilla skrutt och det är något visst med honom. Ser verkligen fram emot hösten och få börja greja med honom :o)

Det nya nu...

Det är att klättra! På allt man kan tänkas, mamma har såklart andan i halsgropen mest hela tiden men Albin bryr sig inte ett smack, kan ju klättra nu ju!! :o)


-"Vaddå, tycker du kanten är lurig?!..."


-"Kolla här då!"

Albin och Molly

Det är lite skillnad på bebbarna nuförtiden, minns första gången vi fotade dom tillsammans och då var dom verkligen 2 små pluttar. Nu kryper dom runt och klarar sig förvånansvärt bra själva. Molly med familj var på besök häromdagen och passade på att testa Albins leksaker. "Bollpoolen" och tältet var roligast och jag tror nog Molly gärna kommer tillbaka ;o).


-" Titta, man kan kasta bollen också"...


Albin guidar Molly runt "domänerna"...


Hej till publiken :o)


Molly gillade verkligen bollpoolen!

Ett bra dagsverke...

Idag var det meningen att jag skulle iväg och träna med Ella, tyvärr drog hon av sig en sko igår - för andra gången på en vecka (!!) och såg verkligen bedrövlig ut i hoven så jag fick ställa in :o( (hoppas verkligen att det går att fixa till av hovis på fredag när han kommer)! Detta gjorde mig vansinnigt besviken och fast besluten att göra något "ordentligt" av denna dagen i och med att mamma var här med Albin. Sagt och gjort, det var bara att kavla upp ärmarna och köra på. Fick hux flux för mig att riva vår altan då vi är sugna på att göra ny. Den vi har är i bedrövligt skick och det blir inte att man använder den vilket är supertrist. Så nu var det dags, jag rev upp hela altanen HELT själv idag, är grymt nöjd och inte lite mör ;o)... Så nu är Gustaf ute med traktorn och schaktar bort gruset som låg under den vi hade, den nya ska vara "ren" under.  Målsättningen är att vi ska ha den nya klart till midsommar! Inser ju såklart att det är lite optimistiskt men vi får ju försöka iaf :o)


Före... (japp - jag hade sällskap, Ella fick lyxa till det och drälla i trädgården en stund *s)


Efter. Syns tyvärr inte så bra men altanen är nu borta :o)


Sally inspekterar mattes dagsverke


Är väldigt mysigt med egen gård måste jag säga... Ella gick och betade runt mig när jag höll på. Ibland är det inte dumt att vara "skadad" och behöva specialbehandling ;o)

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0