Trotsålder!

Ja, det är ju onekligen ett kapitel för sig... Albin har kommit in i en rejäl period nu och JÖSSES vilket humör lill-prinsen har?!?!? Tack och lov är han världens mysigaste lite då och då och tur är väl det, vet inte hur man hade orkat med det annars. Idag fick jag för första gången känna på hur det är att vara mamma till hysterisk unge i fullt raseriutbrott... Det var INTE kul! Det som triggade hela grejen var att han inte ville duscha... Big disaster att hans otroligt elaka mamma tvingade honom till detta hemska! Det är sannerligen en utmaning att ta sig igenom dusterna med flaggan i topp, tappar jag humöret vinner ju han och det vill man ju inte att han ska lära sig!

En enorm utmaning måste jag säga och just nu är jag långt ifrån på topp då jag har ont som f-n i ryggen (typ ischias) och magen är gigantisk - är redigt trött på tillståndet nu. Tack och lov är det mindre än en månad kvar till "leveransdatum" och med lite tur håller Iris sin storebrors tidplan och förgyller vår vardag med sin ankomst lite tidigare än beräknat... Vi har däremot pratat lite om det där och innan midnatt på lördag ska små bebisar hålla sig precis där dom är - men från söndag är det fritt fram närsomhelst ;-)

På plussidan däremot var Albin urgullig idag (en stund efter dusch-incidenten), vi satt i soffan och han drack "bubbelvatten" (dvs kolsyrat vatten) i ett glas och helt plötsligt utbrister han -"Titta mamma, bubblorna badar"... sedan var han helt fascinerad av detta otroligt fascinerande fenomen... Sötnöt!!

                               

Ni får stå ut!!

Jag får inte headern att fungera!! Vansinnigt frustrerande men jag har inte heller TID att sitta och pula med det så ni får helt enkelt stå ut ett tag till. Planen är att hinna greja med detta om ett par veckor när jag slutat jobba... Konstaterade idag att jag har endast 8 arbetsdagar kvar innan jag går på 20 månaders ledighet - känns helt overkligt att vara hemma så länge!! Men jag ska nog stå ut ;-). Som ni säkert förstår är det fullt upp på jobbet inför en sådan lång ledighet och det i kombination med att vi har femtioelva olika leveranser som MÅSTE vara klara innan jul gör det hela lite småjobbigt...

Ni får helt enkelt stå ut! ;-)

Skeeeet väder!!

Idag har fyrfotingarna fått stanna inne pga sketväder!! Dock är detta ett beslut som ALLTID får mig att tveka. Tycker inte alls om att dom inte får gå ut och varje gång jag tänker att jag ska gå och släppa ut dom stackar hästarna tar det i igen med värsta regnet eller blåsten. Konstaterade dessutom precis att tråden i stohagen gått sönder på 2 ställen och jag klarar inte av att gå ut och laga, dels för att jag går inte ut i leran med mina instabila höfter och dels för att jag är själv med Albin. Klarnar det upp får dom gå ut en stund i paddocken istället helt enkelt...

Nej, dom får faktiskt hålla sig inne idag. Så är det bara!

VAB

Idag är jag hemma med Albin som är krasslig, han har varit lite väl kinkig på morgonen vilket gör att det känns helt rätt att ha varit hemma. Man är ju alltid lite kluven när det är sådär på gränsen... Hur som helst, har jobbar hemifrån hela morgonen och tänkte nu gå och fixa lunch. Tänk om mammas hjärta hade varit så här solstråleglad istället... Snutt!

           

           

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0