Renovering igen

Vi är mitt inne i en ny renoveringsfas igen. Denna gång är planen att få in nytt fönster och altandörr i matsalen, få bort den hemska strukturtapeten och upp med en ny fin dito, måla fönstret mot paddocken vitt och nya vita golvlister. I köket ska vi ha upp en tapet, göra ett fungerande högskåp/städskåp och sätta upp en liten hylla ovanför diskbänken. Vi ska sätta upp en dörr, fixa färdigt väggar och inredning i klädkammaren, måla tak, lägga golv och sätta lister i hallen. Vi ska också göra klart väggen där vi satte on ett fönster i lekrummet... Sedan ska ju såklart badrummet och bastun färdigställas. Sen är vi hyfsat klara inomhus faktiskt 😊. 

Denna helgen har vi haft snickarna här och vi har jobbat på allihopa och vi har fått jättemycket gjort, här kommer en liten bildkavalkad:

Före:


Efter:
Riktig efter-bild kommer såklart när vi är helt klara 👍🏼

Före:


Efter:


Det kommer mer efter hand men detta har jag hunnit fota. Är så himla nöjd med min nya, fina kökstapet!! Grattis på mors dag till mig själv 😉

Stor-Klas, Lill-Klas & Sötnöten...



Esmeralda

Esmeralda har hunnit bli 12 år och 9 av dom har vi spenderat ihop!! Det är jättemärkligt, känns inte alls så länge även om det stundtals har varit riktigt jobbigt och en berg- och dalbana utan dess like... Men vi har vuxit ihop och har det riktigt mysigt nuförtiden ❤️. Efter senskadorna fick vi en riktigt bra vinter när vi stod uppstallade men när Finnegan skadade sig blev jag tvungen att flytta hem henne igen, logistiken blev för jobbig. Februari/Mars blev som dom blir när ridbanan är frusen, dvs lite sisådär. När vi åkte till Lanzarote i månadsskiftet mars/april fick Ella åka på simträning för att hållas igång men tyvärr drog hon på sig en överansträngning i ryggmuskeln så det var bara att vila... Nu har jag börjat sätta igång henne igen så nu hoppas jag att vi kan få lite arbetsro äntligen...?!

Hon känns rätt fin så jag hyser förhoppningar 😊



3 mån har blivit 4,5...

Finnegans 3 månader på box visade sig på återbesöket vara för lite 😕. Läkeprocessen pågår men det är fortfarande för instabilt för att släppa ut honom i hage så det blev ytterligare 6veckor i fångenskap... Med option på att det kan bli 6 till, dvs sammanlagt 6 månader! Tungt men han har varit helt fantastisk än så länge!! Däremot börjar jag märka att han faktiskt inte har hanterats så mycket på ett tag (annat än borstning) så nu är det dags att ta tag i det ordentligt! Han börjar bli lite för stor (1,63) för att vara efter i hanteringen... 



Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0