Vilka dagar vi har!!

Helt ljuvligt att sommaren ÄNTLIGEN har kommit, hoppas verkligen att det fortsätter så här hela sommaren - något borde vi ju få som stod ut med den hemskevinter vi hade... Har varit på uteritt med Ella och det var superhärligt! Precis vad vi behövde, imorgon måste vi slipa formen i paddocken inför måndagens träning. (Snälla A klämde in mig på månd fm då jag missade min ordinare träning pga den sabla tappskon). Ska bli kul, tycker det har börjat lossna lite här å var ridmässigt och det börjar gå framåt igen - skönt! Jag har däremot bestämt att vi inte åker och tävlar nästa helg. Det blir alldeles för mycket då jag ska till Liseberg på fredagen och en annan heldagsgrej på lördagen. Skulle jag iväg och tävla hela söndagen blir det inget gjort på altanen den helgen och vi planerar ju ha den klar till midsommar. Så jag avanmälde till Grästorp och det känns riktigt bra.

Väl tillbaka efter skogen var det dags för första ridturen på Melrose sedan 3-års testen och det gick kalas! Hon bjöd på jättefint och det börjar kännas hoppfullt, hon har ju varit så himla slö och loj innan. Tjohoo, som jag längtat efter lite ärlig bjudning! Nu jäklars ska här ridas :o)

Så nu sitter jag här och myser med ett glas rosé, nöjd med dagen. Imorgon är det dags för 1-års kalas hos trillingarna så det ska bli kul.

Skål!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0