Eqiuterapeut

Hade ET ute till Ella i fredags och precis som jag misstänkte hade hon gjort något knas och vridit till sig. Hade några rejäla låsningar som släpptes och om ett par dagar kan vi köra igång igen. Ska bli spännande att se hur hon känns efter detta :-).

Vi diskuterade även kring Fille och hon kände över honom. Hon höll med mig om att ta veterinären först. Har bokat tid på Ale men ringer och ändrar till Husaby. Dom har nog lite bättre diagnostik för de områdena som Fille behöver undersökas... Känns jobbigt såklart, är ju lite av ett vägskäl. Men jag kan inte vara struts och köra huvudet i sanden längre. Måste ta tag i det nu. I bästa fall är det ju behandlingsbart och då är det ju lugnt...





Mammas godingar!!

Alltså mina barn är ju för underbara. Jag kan inte annat än att skryta över dessa pluttisar ♥♥♥. Albins kommentar "-om jag tar på mig skorna får jag inte sand under fötterna... smart va?!" var ju bara bäst ;-)







Good day on the back of my horse

Jobbade länge idag och var jätteseg när jag kom hem och i ärlighetens namn inte ett dugg sugen på att rida. Men min ena medryttare var i stallet så vi tog en stund i paddocken tillsammans och Melsan var riktigt käck.. som vanligt ;-). Inte lika mycket vatten i paddocken idag men däremot hade det frusit en tunn isskorpa på det. Dock var fyrfotingarna tappra och klampade tålmodigt på, klafsandes och klafsandes. Matte riktigt stolt :-)




Dags för Melrose att gå till frissan?!

Out for a swim?

Verkligen jättekul att snön har smält... Tur att Melrose är cool. Värre är det med primadonnan, hon klättrar på kanterna så mycket hon kan för att undvika vattnet. Vansinnigt tröttsamt och framför allt otroligt tramsigt!



Massage och Manikyr

I torsdags var det värsta SPA-dagen i stallet med IR-behandling ( djuplodad massage) och manikyr med bästa hovslagaren. Alla hästarna fick sig en genomkörare med IR-lasern och det var välbehövligt för alla. Fille har ju drattat omkull ute i hagen och blivit muskelöm och det verkar som att även Ella gjort något liknande. Hon behöver däremot kompletteras med kiro-behandling också så jag hoppas få ut det nästa vecka... Här ska det minsann klemas bort hästar ;-)



Finnegan

Är oerhört glad i min fina hingstunge!!! Håller som bäst på att vänja av honom och han är så himla tapper, han är ju trots allt en riktigt liten morsgris ;-). Så snart han är avvand ska han flytta till min kompis ute på Tjörn och få en jämngammal lekkamrat. Kommer bli riktigt roligt för honom även om det blir jobbigt för hans matte, kommer sakna honom här hemma!



Smart kille ;-)

2år

Familjens prinsessa har hunnit fylla 2 år. Förstår inte hur fort tiden har gått?! Finaste tjejen ♡♡♡










Oops

På väg hem från Västerås fastnade jag i snömodden och var helt chanslös. Snurrade runt 180 grader och landade med släp och allt i diket. Var skitäckligt och jag var bra skakig i benen när jag klev ur bilen... Tackar min lyckliga stjärna att släpet var tomt!! Klarade mig med blotta förskräckelsen och när bärgaren dragit upp ekipaget kunde jag konstatera att både bil och släp klarat sig utan skador och jag kunde fortsätta hemåt...



Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0