Kallt!

I tisdags fick Ella en genomkörare av equiterapeut och precis som jag misstänkte var hon låst i nacken och vänster bak, i knät visade det sig. Hon var även lite låst i revbenen (precis som jag faktiskt) och liiite i ländryggen. Men detta blev ju såklart åtgärdat och nu är vi igång och rider igen efter ett par dagar vila. Hon känns pigg och fräsch - och taggad. Dock gillar hon inte underlaget i paddocken nu när det börjar bli hårdare så det blir till att pussla ihop med ridhustiderna. Blir med andra ord sena kvällar för mig framöver... Funderar på att stalla upp henne över vintern men det blir ju också meckigt, lite beroende på var vi ställer oss också såklart. Får fundera mer på det.

Mels är ju också under igångsättning och jisses vad fin hon känns! Är verkligen hur kul som helst att rida och jag är lite förvånad och positivt överraskad! Hon har alltid varit fin men jag har inte riktigt klickat med henne i ridningen innan. Det blev bättre och bättre innan jag ställde av henne när hon var dräktig med det var fortfarande inte handen i handsken av någon anledning?! Men skit i det för nu sitter jag med ett leende från öra till öra varje gång ;-). Hon verkar vara överlycklig att vara igång igen och jag hoppas allt det här positiva håller i sig. Blir ju svårare nu när kylan kommer och paddocken fryser men det får lösa sig...



Idag åkte termoridkjolen på. Hua vad det var kallt och ruggigt. Hoppas jag vänjer mig fort vid kylan i år! !

Sötnosarna!

Alltså - hur mysigt är det inte att komma till hagen och möta dom här godingarna?! ♡



Bio 'Flygplan'

Jag och den finaste killen i hela världen har varit på bio och tittat på 'Flygplan'. För Albin var det premiär för biobesök och det var såklart jättespännande! Hela grejen med bio, popcorn och cola var ju fantastiskt kul och kan ni tänka er att han "-kan tänka sig att göra det igen"... ;-)



Nu är det dags igen...

... Premiär ritten på Melrose är avklarad och det var jätteroligt!! Hon är så himla cool och helt otroligt ridbar :-). 10 månader sedan sist men hon tuffade på som om det var igår. Fina hästen!



Exakt 1 månad sedan sist...

Det har gått en månad sedan jag sist uppdaterade här i bloggen. Jag har verkligen inte hunnit då denna månad har överträffat det mesta... Började med tjänsteresa till Tyskland och sen fick Gustaf Virusburen hjärnhinneinflammation och var totalt däckad i 2 veckor när jag fick agera ensamstående förälder till 2 barn, 5 hästar, en sjuk make med alla vardagsbestyr och försöka jobba heltid dessutom. Som grädde på moset var jag ju jätteorolig över Gustaf! Herregud vad jag fick snärja! Har nog aldrig känt mig så otillräcklig någonsin, vad jag än gjorde fick jag göra avkall på något annat. Puh, är glad och tacksam att det är över och Gustaf är frisk igen!





Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0