Renoverings Catch Up

Det är märkligt men vi tycks vara periodare när det kommer till renovering. Inget händer på lååånga perioder och sedan rasslar det till som sjutton under en intensiv period... I och med att vi håller på för fullt har jag inte alls fokus på att blogga men här är det vi roat oss med under semestern:



 


05:00

Samtal kl 05:00 mellan Iris 3,5 år och hennes ömma moder...
Iris -"Min mage är hungrig, den ropar jag vill ha mat, jag vill ha mat".
Mamman -"Okej, då får vi ge magen nåt att äta, vad vill den ha?" (Sagt med övertygelsen att det var traditionella morgonvällingen som efterlystes).
Iris -"Den vill ha tacos..."

Jomenvisst, tacos kl 05:00 är varje mammas dröm 😂

Ett steg fram och två tillbaka...

Ellas igångsättning tuffar på, efter några riktigt usla pass hann vi få in 2 riktigt bea pass och DIREKT så går jag och sträcker mig i en magmuskel och får sådan obeskrivlig smärta!!! Har nu gått 8 dagar och äntligen börjar muskelsmärtan släppa igen och jag hoppas kunna rida på banan imorgon. Red ut i onsdags men annars har jag fått jobba henne från backen... Hade en alldeles underbar uteritt med regnmjuka grusvägar och det funkade jättebra med galopp i lättsits med avseende på muskeln 😊👏🏻. Så länge hon inte slängde sig eller gjorde några tvära kast var det finfint. Tyvärr hann vi inte hem innan himlen öppnade sig men jag hade haft så kul så det gjorde ingenting (även om Ella nog hade sluppit 😉)...




Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0