Swisch

Det är märkligt vad saker och ting rasslar på när man har "missat" att blogga på ett par dagar ;-)!! Har ju massor att skriva om men får försöka att ta det i kronologisk ordning....

I lördags var jag ju på föreläsning om mental träning och JISSES, det var en omtumlande och annorlunda upplevelse som jag får ta i ett eget inlägg! Kortfattad resumé är att det var inte alls den fokusen jag hade förväntat mig på just mental träning men det var otroligt intressant ändå. Jag har till följd av detta gjort fått flera poletter trilla ner gällande olika grejer, ex häst, jag och lite annat... Får helt enkelt bli en cliffhanger här...

I söndags blev jag moster till söta lilla Simon då min syster fick bebis 15 dagar före BF. Allt gick bra och nu har vi alltså fått familjen utökad med ännu en stilig kille!! Tänk vad skoj barnen ska ha nästa jul ex, när dom är 3 små huliganer som härjar runt... *hujedamig*... ;-)
 
I tisdags var det jobbpremiär för mig efter 1 år som mammaledig på heltid. Kommer iofs "bara" jobba 50% varav 2 dagar på kontoret men det är ändå ett rätt stort steg att ta. Tror det kommer bli jättebra att få göra lita annat och jag känner redan hur mycket lättare det är på mina "hemmadagar", jag uppskattar det på ett helt annat sätt och det är vad jag hoppades. Tycker jag har varit rätt gnällig och trist ett tag så det är skönt att den känslan försvunnit!! Men hoppla vad det har hänt grejer med organisationen när jag varit borta!! Kommer ta ett litet tag att sätta sig in i allt för just nu är det rätt snurrigt måste jag säga. Känns inte som att allt är jättebra, ex har jag min närmsta chef lokaliserad i Kina - vilket medför lite pusslande om man ska få till kommunikationen... 9:30-10:00 går sista bussen från kontret i Kina och då slutar min chef. På ett sätt är det bra för det ger mig en ytterligare en ursäkt vara på jobbet i ottan! Jaja, vi får se var det landar... Jobb även onsdagen och det var en riktigt intressant dag som gav mig och en jobbarkompis en riktigt spännande utmaning ;-). Kul att det händer lite annat och att få börja starta igång hjärnan från viloläge men oj vad man är seg i skallen!!! Kommer onekligen ta ett tag innan man är tillbaka på hugget igen.
 
Idag är det torsdag och jag har varit och träffat lilla Simon, och han var sannerligen liten!!  Men oj sicken liten raring... Snutt! Nu väntar jag på att min käre make ska komma hem så jag får motionerat lite häst innan det blir alldeles för kallt och mörkt. Vad ska det vara bra för?! Är väl lika bra det blir vår på riktigt?! ;-)
 
           
 
           
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0