Världsliga problem...?! ;-)

En sak som jag tycker är märklig är att det ska vara så svårt att få ut sista kakan i ett paket Mariekex utan att den går sönder?! Om man (som jag) har ett barn modell sjåpigare som inte vill äta vare sig trasiga el kantstötta kex kan ju denna lilla petitess bli en rätt stor grej... väldigt stor grej faktiskt... Mount Everest står sig slätt i jämförelse!
När ett problem av denna karaktär infinner sig har den ömma modern två vägar att gå. Hon kan säga 'tyvärr raring, sista kexet. Ät annars blir det inget'! Denna väg leder GARANTERAT till gråt, tandagnissel och diskussion, för att inom en oförutsägbar tid mynna ut i att den trasiga kakan med största sannolikhet äts upp av barnet... Vansinnigt onödigt kan tyckas men det är normal procedur med en 3,5-åring... Den alternativa vägen är att undvika bråket genom att helt sonika ge barnet en ny, HEL kaka och ips vips är missödet överslätat. Men det är nu man har problem - för det var ju SISTA kakan som gick sönder..
 
Så det är förmodligen lättare att klaga till Göteborgskex och be dom tillverka lite tjockare Mariekex som inte går sönder så lätt... ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0