Galet taggad!!!!

Jag har äntligen fått ridit Melrose efter min envetna influensa (och sedan tävlingen faktiskt) och hon känns riktigt fin. Har drillat medryttaren till att jobba stenhårt med programlinjer denna veckan i och med att jag inte kunnat rida själv och hon har gjort ett riktigt bra jobb! Fick rida lite lösgörande i början då hon inte var riktigt loss i sidorna men sedan gick det som på räls. Red igenom LC:2 programmet 2 ggr (lite synd att det inte var samma program som sist men, men) och det passar henne riktigt bra. Händer saker i princio hela tiden och det är många övergångar. Fattningarna kändes lite lättare i detta programmet och hon fattade bara fel 1 gång idag på hela passet så det var ett stort kliv framåt!! Tränade fattningar på töm i veckan och hon fick göra typ 50 fattningar i vardera varv och nu börjar poletten trilla ned. Hon kan fortfarande fatta fel men hon verkar förstå att det blivit fel och försöker byta = positivt! Nu är jag såklart GALET taggad att åka och tävla imorgon men har fortfarande ingen barnvakt till Iris :-(  vilket är vansinnigt trist! Är verkligen SISTA chansen vi har att starta innan fölning och det hade verkligen varit superkul att åka, har ju dessutom jättebra starttider med en dryg timma mellan klasserna och det kan ju inte bli bättre... TYYYYYPISKT!! Kan ju inte vägra Gustaf att jaga älg så jag får se om jag hittar en lösning... JAG VILL!!!!!!!!!!!!
 
Ella har fått jobba på töm ett par dagar med någon promenad däremellan, får igenom henne jättebra i vänstervarvet men det strular för mig i höger, vet verkligen inte vad jag gör för fel?! Ska bli väldigt intressant med tömkörningsclinicen för Anders Eriksson den 12 nov. Kanske kan få lite tips :-)
 
           
 
Fille är äntligen fräsch igen efter sparken och har fått jobba töm och lösgalopperat. När han lösgalopperade i tisdags lyckades han med konststycket att springa av sig BÅDA skorna fram - tur för honom att hovis var bokad till på torsdagen ;-). Igår red jag honom för första gången och han var både cool och duktig, härligt med hästar med bra skalle... Idag vilar han och förhoppningsvis hinner jag rida imorgon igen, funderar på att ge oss ut och galoppera på grannens grusväg om omständigheterna tillåter?!?!
 
Har ju varit rätt gott väder i veckan så djuren har fått vara nakenfis - något som dom uppskattade massor!! :-)
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0