Hästkrafterna

Den här helgen har verkligen inte blivit som jag tänkt mig, har blivit totalt knockad av influensa och legat knall fall. INTE roligt och INTE särskilt produktivt. Vi har iaf fått klarat av en av helgens viktiga aktiviteter, nämligen att montera på dragkrok på Volvon. Det har ju blivit dags för bilrockad hos familjen Ljungqvist igen. Gustaf är lite rolig med det där men jag lägger mig egentligen inte i det, sålänge jag har en dragbil till hästarna är jag nöjd ;o). Det är alltså dags för Subarun att hitta en ny familj. Ev blir den ersatt av en annan Subaru, G har hittat en annan variant med en motor som han vill att vi ska ha men tills dess får Volvon sköta dragverksamheten. Sedan är det lite oklart vad andra bilen blir, har varit snack om en Fiat coupé men det där tycks ändra sig från en dag till en annan... Som sagt, det här hans intresse så han får väl roa sig bäst han vill...

Tyvärr har jag inte fått fixat med hästarna enligt plan tack vare min soffvistelse och som grädde på moset drog Melsan av sig en doja *suck*. Blir lite frustrerad av att tiden bara går utan att vi kommer igång ordentligt!! Har ju tänkt mig att skaffa en medryttare 2 dagar i veckan till henne men innan jag kan göra det behöver jag ju sätta igång henne - är ju moment 22 rätt av! Får försöka inte stressa över det, förr eller senare är vi igång igen och då blir det bra. Tror och hoppas att det blir bättre nu när våren kommer, är så vansinnigt trött på LERA och kyla så det hade varit guld om det torkar upp. Vi hoppas ju kunna hårdgöra lite vinterhagar till nästa äckelpäckel säsong så man slipper ler-eländet och förhoppningsvis har man bättre motivation under den säsongen?! Eller?!

           
Ella har tydligen blivit social på äldre dar och delar glatt hö med Melsan, matte är glatt överraskad!! Men kolla den bedrövliga leran!!! Blä!!!

Målsättningen med hästarna för året är följande:
Ella - Stärka henne i formen och börja med byten, tävlingsmässigt sikta mot MsvC/B-nivå vet dock inte om vi kommer ge oss ut och tävla.
Mels - Stärka henne och ut och tävla LC/LB
Fille - Inridning
Jack - inridning och matchning mot 3-års


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0