Ny ritning!

Okey, efter att snickarna kommit igång och rivit en vägg blev alla våra planer omkullkastade! Jag och Gustaf gick fullkomligt igång på det nya luftiga sovrummet som hux flux visade sig för oss och Iris tänkta rum blev ett minne blott. Vi fick till och med ringa hit min mamma för att kunna bolla idéer då vi båda fullständigt blockerade oss, helt hypnotiserade av vårt nya, blivande sovrum ;o). När man varit så inne på en linje såpass länge som vi har och helt plötsligt knuffas ut på en ny stig blir det svårt att ta ett steg tillbaka och se vilken väg som är rätt. Nu kom mamma och hjälpte 2 förvirrade hönshjärnor att reda ut begreppen - TACK MAMMA!!!

Så nu är det bestämt, vi kör på det stora sovrummet och lägger Iris rum i ett annat hörn av ovanvåningen. Vi kommer bli tvungna att flytta 2 fönster men totalen kommer bli galet bra!

           

Istället för att flytta den rivna väggen 35 cm "mot Gustaf" kommer vi istället att göra ett stort sovrum till oss av hela detta härliga utrymme. Vi kommer på så vis få en hel vägg med höga garderober och ändå ha det luftigt... Vi kommer få 3 sovrum, ett TV/Allrum och en toalett när vi är klara. TV-rummet blir på ca 18 kvm, vårt sovrum blir ca 18 kvm även det och Iris rum ca 8 - nice :o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0