07:15

Så tidigt har jag inte behövt gå upp på ett tag, båda mina barn brukar ligga och sova till 8-snåret men idag kom snickarna äntligen hit och 07:15 var visst deras starttid på morgonen så det är bara att vackert gå upp ;o). Självklart är det inga problem för detta har vi ju väntat på!! Meningen var ju att dom skulle börjat för en vecka sedan men nu är dom i full gång med att riva väggarna till det som ska bli Iris rum. Planen är att flytta 2 väggar för att Iris ska få ett "riktigt" rum och slippa bo i en garderob. Det kommer innebära att vi får lite mindre sovrum men det får väl vara ok. På detta viset kan vi behålla det stora öppna rummet utanför sovrummen istället och det känns kanske som en större seger än att jag och Gustaf har ett stort sovrum..? 

Första etappen är alltså att riva och sätta upp nya väggar till Iris rum, bygga en vägg och dörrkarm in till vårt sovrum och sätta upp nya dörrar i Iris och Albins rum. 

Etapp 2 är att smäcka upp tak, måla tom och sätta upp taklister i vårt och Iris rum (tapetseringen tänkte jag be min kära mor om hjälp med *pik*). Därefter ska golven läggas...         

Ok - var PRECIS uppe och kollade, dom är verkligen förbannat snabba!! Nu konstaterade vi att när väggen var nere blev det ett vääääldigt schysst sovrum om man INTE sätter upp en vägg mellan vårt och Iris sovrum, ljust och luftigt. Men då måste vi tänka om vad det gäller Iris rum... Aaaaarghh....!!!!!                       

           


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0