Ellabo On Ice

HERREGUUUUD vilket bedrövligt vinterväder!!!! Vi har is överallt, hagarna är bedrövliga och jag vågar inte släppa ut killarna i sin stora hage pga isen. Igår ville Fille inte gå för underlaget så jag fick knalla ut och hämta honom - det händer ALDRIG annars... Försvinner det inte får jag ringa hovslagaren och sko på Fille runt om! Dessutom är det så knaggligt efter leran frusit så när det inte är någon snö är det risk att dom vrickar sig, eller ännu värre!! Fy sjutton alltså! Är så ledsen att vi inte hann hårdgöra innan det frös :-( för nu skulle det verkligen behövas... Får klura på hur vi ska göra, måste få ordning på hagarna!!!
 
På positiva sidan känns det bättre och roligare att lägga lite krut på att fixa ordning nu när det bara är mina hästar kvar här hemma. Vi har valt att inte ta in några nya inackorderingar utan ha det själva och det känns fantastiskt bra! Hagarna kommer hålla sig bättre och jag kan köra mitt race fullt ut och inte behöva jämka eller anpassa efter andra och det är underbart. Även om mina inackorderingar har varit jätterara och bra så är det skillnad ändå. Nu kan jag köra specialbehandling av mina hästar precis som jag vill :-). Sedan var det mycket bättre första året vi bodde här, när det var färre hästar... Nackdelen är att man är ju mer bunden och ska vi göra något kräver det extra planering men det får ju lösa sig det också. Har lite planer på diverse lösningar för att underlätta... Berättar mer inom kort ;-)

Nu är det bara att förbereda sig mentalt på att ge sig ut i snålblåsten med tillhörande blötregn från sidan. Ska iväg till ridhuset med Helena och Melrose och tänkte ta med Ella. Dock får hon nöja sig med att vara handhäst, även om senaste rodeon gick bra har jag ingen större lust att dratta av vid ev tokfnatt i ridhuset idag... ;-)
 
           
                      


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0