Hur gick det här till?!

Det är lustigt, man hör alltid historier om vilken skillnad det är på när mammor och pappor klär sina barn. Det lustiga är att fäder har en tendens att plocka på barnen lite vadsomhelst medans de ömma mödrarna brukar lägga manken till och färgmatcha i mesta möjliga mån... Hur kommer det sig egentligen?! Ingen av de pappor jag träffat ser själva ut som en clown klädmässigt, snarare är det tvärtom - dom är väldigt klädmedvetna och vill se bra ut, de flesta i senaste trender och färger! Så hur kommer det sig då att det blir sådan fullständig kaos när det kommer till deras små raringar?! Ta min älskade make t ex. Jag har alltid tyckt att Gustaf klär sig bra (förutom ett par gamla skjortor som lever kvar från hans tidigare förhållande men dom röstas oftast ned ändå). Han är väldigt medveten och jag har nog aldrig sett honom i en outfit som mismatchar. Så hur går det från det läget till detta - när jag kommer in från stallet en dag och hittar min dotter såhär:

           

Det finns verkligen inte ett enda rätt!! Han skyller på att det var en blöjincident som förorsakade ensamblen och att han rafsade åt sig det som fanns närmast (fast jag VET att byxorna och strumporna låg i varsin låda medan bodyn låg på skötbordet)... Men om man ändå är och rotar i lådorna kan man väl ta något som inte skär i ögonen?! Han hävdar också att han sa till Iris att mamma skulle bli tokig när hon såg detta - ja, men då måste han ju insett att det var bedrövlig och gjort något åt det?! Iris jeans som låg bredvid skötbordet hade räddat upp situationen istället för dessa randiga (visserligen ursöta - med rätt tillbehör) byxor... Och strumporna... *suck*

Nu har vi i och för sig haft ganska kul åt detta sedan det hände men det är ändå intressant. Man hör och läser ofta att pappor tycker att vi mammor gnäller på dom men hallå - ingen rök utan eld... ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0