Familjemys

Här tuffar det på, har inte ridit på hela veckan då jag haft ont men IDAG är första dagen som jag inte har ont, känner av det lite grann men vansinnigt mycket bättre!! Tänkte vara förnuftig och vänta tills efter helgen men har stora förhoppningar att kunna rida igen nästa vecka *hoppas, hoppas*. Ikväll ska jag iaf longera Ella och imorgon tömköra för på söndag kommer A-S som har lovat att rida Ella-hästen över vintern och ska börja hjälpa mig. Känns kalasbra :o). Tänk om jag kunde hitta en lika bra lösning för Mels också...?!

Annars är det lugnt, Gustaf har som ni sett byggt färdigt boxarna och imorgon kommer den nya bekantskap som ska bo hos oss, nämligen Infinity - ett 2-årig sto e: Callahan-Magini som är oroväckande lik sin mor som redan bor hos oss så det ska bli spännande att se om min kära man kommer hålla isär dom ;o)

Annars är det rätt lugnt, vi har ju kört på i ett rasande tempo sista tiden men i förrgår fick vi ett dödsbesked av en person som stått min man väldigt nära hjärtat så vi fick oss en tankeställare... Igår tog vi därför paus och satte fokus på FAMILJEMYS, tog med oss grillkorv och gick upp i vår pyttelilla skog vi har bakom huset - grillade korv och hade allmänt mysigt... Ibland måste man bara stanna upp och njuta av det man har. Hädanefter ska vi bli mycket bättre på det och inte bara gasa på i 190. Ingenting av allt det jobb man lägger ner överallt är värt något om man inte har någon att dela det med... Ta vara på varandra!!!

                   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0