"- Kom mamma, kom"...

Idag känns det inte riktigt lika motigt att jag inte får rida för regnet öser ner och roligare saker finns ju ;o). Just nu har jag lite gett upp det här med ridning, hästarna har fått paus helt enkelt och jag försöker klura ut hur jag ska lägga upp allt... Det blir ju en del planerande med att få logistiken att fungera när man har samlat på sig hästar. Just nu är jag mest sur att vi inte betäckte Melrose i våras som vi hade tänkt, det hade gett mig en "godkänd" anledning att ställa av henne nu även om det hade varit lite tidigt. Men nu är det inte så, och jag tänkte ta en lugn vecka nu för att läka ut själv och sedan sätter jag igång henne lite med tömkörning, löshoppning och ev ska M börja hoppa in henne. Ella ska få 2 veckors helvila för hon är ändå inte helt fit for fight så det passar helt okej.

Det ingick ju i ärlighetens namn inte att jag redan skulle behöva göra uppehåll i ridningen, med Albin red jag till v33 och nu är det v23 - alldeles för långt mellan!!! Insåg väl iofs att jag inte skulle kunna rida lika länge som första gången men att behöva sluta 10 veckor tidigare är väl surt. Men än har jag inte kastat in handduken, jag har stora förhoppningar om att kunna rida igen, om än på en nedtrappad nivå...

Just idag är en sådär bra dag, är helt slut efter att ha varit med sjuk son hela dagen. När han är sjuk blir han väldigt klängig och det är inte långa stunder som vi inte har varit väldigt nära idag ska jag säga. Helst ska jag ranta efter honom eller sitta bredvid honom heeeeela tiden, men det funkar inte. Måste ju få gjort lite saker mellan varven.. Det i kombination med ONT i min muskel plus aptrött efter en dåligt natts sömn kan få vem som helst att deppa ihop. Vill ha tillbaka min kropp igen, inser att det är låååångt kvar tills det händer men just nu vill jag kunna rida och röra mig precis som vanligt. Jag är jätteglad för nya bebisen som är på gång men att vara på smällen är verkligen inte min grej! Jag menar verkligen inte att låta otacksam för jag vet många som har problem, men det är ingen picknick... Ska bli skönt sedan när bebis kommer och man kan lägga avelsåren bakom sig ;o)

Måste dra, sonen vill något "- Kom mamma, kom"...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0