För mycket tid att tänka?!

När man varit hemma och legat i soffan mest hela tiden har man en hel del tid att fundera över saker och ting. Såklart har jag fördrivit tiden med detta också och har kommit fram till ett par grejer:

1. Jag har förlossningsnojja BIG TIME, får ta upp det på nästa MVC-besök. Är ju "bara" 10 veckor kvar till leveransdatum och ska man hinna bearbeta allt är det nog dags att börja...

2. Vi har gjort jäkligt mycket på gården sedan vi köpte den - även om det inte alltid känns så!

3. Dags att göra ett ryck med att stänga oavslutade småprojekt (helgen är vikt åt detta)!

4. Det är även dags att göra ett ryck på ovanvåningen. Prio 1 är att stänga alla hål för mössen har börjat flytta in igen och jag blir verkligen skogstokig när jag hittar musbajs här och var. Detta är vårt hem för sjutton!! Sedan ska vi göra klart väggarna och vi funderar på att anlita ett par polacker som jobbar hos vår kompis för att sätta och måla taket, plus sätta golvet + kvistlacka och grundmåla det. "Finmålningen" vill jag faktiskt göra själv.

5. Om en vecka flyttar Ella och det är väldigt blandade känslor jag har kring detta. För Ella och min "arbetsbelastning" och mitt dåliga samvete är det tveklöst en kanonlösning, men det känns väldigt konstigt att inte ha henne hemma... Misstänker att jag kommer vara nöjd i januari när jag är stor som ett hus och snön ligger tjock ;-)

Nu intag av hästar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0