Sum up

Efter en rätt jobbig helg där både jag och Albin var VRÅLförkylda börjar det nu ordna upp sig. I helgen var jag vääääldigt seg och Ella fick vila både fre och lör, vågar inte riskera en ännu mer segdragen förkylning för 1 ridpass. Har lärt mig att det är bättre att vänta ett par dagar så försvinner det helt, lite förnuftig har man ju ändå blivit med åren... ;o) På söndagen lingerade jag men har fortfarande inte orkat ett "riktigt" dressyrpass men Tina var här igår och jobbade Ella i paddocken. Idag red jag ut och det var en helt underbar, varm sommarkväll... Ljuvligt!

Vi har däremot hunnit massor trots förkylning (ok, inte jättebra men ibland blir det så). Vi har fått upp taket i Albins rum och målat det 3 strykningar så nu är det klart!! Imorgon börjar Gustaf lägga in golvet och när det är inne då är vi väldigt, väldigt nära :o). Det blir så himla fint!

Vi har också varit och fixat klart sommarhagen till Fille & Jack som släpps imorgon (läs ons). Ska bli jättegott för dom, man märker tydligt på dom att det är DAGS för sommarkollo. Är så himla glad för den ljuvliga hagen dom har fått tillgång till och jag har redan meddelat att jag gärna kommer nästa år också :o)

Det blev en kort sammanfattning av de senaste dagarna men jag måste lägga mig, är helt slut! Godnatt


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0