Genrepet...

Sista ridpasset innan tävling, hur gick det tror ni?!

Har haft en superfixig lördag, har grejat på tomten, slipat i Albins rum, städat och plockat inne, fixat stallet, hjälpt Tina lite när hon red Mels (som gick superfint), röjt undan massa bråte som låg på tomten, börjat kratta kanterna i paddocken, lekt MASSOR med Albin (som hittar leksaker precis överallt), satte mig en stund i soffan vid 18-tiden i väntan på att middagen skulle bli klar och då kände jag att jag var helt slut! Kände att min plan att rida EFTER middagen hamnade lite i farozonen...;o) Med bristande motivation gick jag iaf ut, att inte röra på henne var inget alternativ. Tro på sjutton om inte hästapållen överraskade matte med att bli riktigt fin?! Traven blev snudd på så ljuvlig som den varit och vi kunde faktiskt fortsätta från träningen igår. Blev lättad och nu känner jag mig såpass förberedd som jag kan bli denna gången. Har starttider 18:00 och 19:54 så det blir ju rätt sent ikväll. Men på något sätt föredrar jag det framför en tidig start ;o). Är inte särskilt nervös för jag vet att jag har gjort vad jag har kunnat. Nu är det bara att försöka hitta den ridningen idag igen och se till att ha koll på programmen!

Dagens målsättning:
Hitta samma ridning som jag vet att vi kanfå till och rida på godkända resultat. Komma runt utan felridningar (har ju tyvärr blandat ihop program förr när jag rider 2). Ska ju inte sticka under stol med att det hade ju inte varit fel om man hade fått snurr på ridningen så man kunde knipa en rosett eller 2 ;o)...

Tack och lov har nervositeten lagt sig och det ENDA som gör mig nervös just nu är det faktum att vi fortfarande inte hittat några sommardäck till min bil!! Vill inte åka så långt med dubbdäcken en helg som denna, känns som att det kommer stå poliser ute i vart hörn... Märkligt behov man har men just nu står ett par sommardäck högst på önskelistan - leverans typ NU...!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0