4/4 rastade och duktiga :o)

Idag har jag lyckats aktivera ALLA mina hästar för en gångs skull, dessutom har jag umgåtts massor med Albin PLUS renoverat i Albins rum... och då har vi ändå tappat en timme?! Hur detta gått till är ett mysterium men jag är supernöjd! Ella drog nitlotten och fick gå ut och jobba i värsta snöblåsten. Räknade med att primadonnan skulle sura och vara tvär men inte då, istället jobbade hon på glad och positiv och kändes riktigt fin. Hon har ju känts toppen sista tiden, känns som att vi kommit över en tröskel vad det gäller hennes humör och inställning vilket är helt fantastiskt! Hon har accepterat att jobba i ramen och verkar dessutom tycka det är gött. Jag kämpar verkligen med att vara konsekvent och stark i min ridning och jag TROR faktiskt det börjar ordna upp sig... Men det är väl det ridningen handlar om?! Att jobba vidare med sina svagheter ;o)

Mels var duktig idag igen, hade en kompis här idag som provred Mels för att ev hjälpa mig ett par dagar i veckan. Det verkade som att T tyckte om henne och kommer nog hjälpa mig lite. Ska bli underbart med lite avlastning nu nrä det är såpass mycket på gång även om det känns lite tråkigt såklart. Helst hade jag velat rida alla hästarna själv! Men nu måste jag börja med Fille och Jack också sådå kan det vara skönt.. Jaja, vi får se. Var iaf jättekul att se Mels riden, har ju aldrig gjort det och hon ser kanonfin ut, kommer bli så kul med hennes utveckling! Tror hon kommer bli en toppenrolig häst :o). Fick ingen bra bild men här är den en som inte var halva hästen på iaf ;o), hoppas T står ut med att vara med på bild?! :o)


Pojkarna har övat med träns igen och har även lösgalopperat i paddocken äntligen! Nu är det ju dags att börja jobba med killarna, idag var det mest lek och bus men man måste börja någonstans ;o). Blir ju så när jag släpper dom samtidigt och inte en och en, dom tycker det är suuuperkul och bara busar med varandra... Helt vilda är dom hihihi... Fick iaf en hyfsad uppställningsbild på Fille och kunde konstatera att han börjar se lite småkul ut i kroppen. Ser ut som att han börjat växa bak igen och med dryga månaden kvar till 2-års dagen ser han rätt skojsig ut ;o). Söthästen!

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0