Ett kärt återseende!

Idag fick jag ett kärt återseende med min älskade paddock!! Den är visserligen inte helt tinad, övre volten är fortfarande under inlandsisen, mellanvolten är bra och nedersta volten kommer man åt via ett par smala gångar på ett par ställen men vem bryr sig om det - den GÅR ju att rida i!!! :o) Blev ju dock lite spännande när jag skulle rida Mels, hon är ju inte så stark att hon orkar ligga på en knapp 20-meters volt men hon kämpade på jätteduktigt. Var galet svårt i högervarvet men där kan hon ju å andra sidan knappt bli longerad utan att krångla lite... Vi vet ju vad vi har att öva på under våren ;o).

Ella fick en lite kort uteritt och ett litet pass i paddocken också, mest bara för att det gick ;o). Fick iaf ridit igenom sidorna på henne och det kändes bra, travade lite, galoppade lite. Blev fin rätt snabbt och det känns som att vi är på gång nu! Äntligen!

Så nu sitter jag och gottar mig i soffan och njuter av de supersmarriga cupcakes:en jag bakade förut, galet goda och rätt fina om man får lov att säga det själv - var första gången jag gjorde sådana så jag är mer än nöjd. Albin tyckte det var jättekul att vara med och baka för han fick ta slickepotten efteråt ;o)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0