ALBIN 2 år

Mammas lilla Prins har hunnit fylla 2 år - stora killen!! Han har fått massa fina presenter och uppvaktning i helgen och börjar nog förstå det här med paket på riktigt ;o). En av favoriterna är utan tvekan den fina 3-hjulingen han fick av morfar, morbror och moster, det är samma modell som dom har på dagis och jag vet ju att han fullkomligt älskar den så det var ett ganska säkert kort. Morfar fick kämpa på bra när Albin ville bli jagad och kittlad men det är bara att bita ihop och kämpa på *moahahaha*. Tror min käre far fullkomligt däckade efter att ha rastat Albin (och sig själv) i dagarna 2...

           
                                    -"Jobba, jobba, jooobba...."

           
Såklart lyckades vi hitta tårta med bil på och det var som ni förstår mycket uppskattat ;o). Här har han redan varit på och provsmakat på texten.... Vi lyckades NÄSTAN få en bild innan men attans vad snabb han var!

           
Stor pojke = stor tårta?! Inte räckte den biten Albin fick utan han skulle såklart ha heeeela tårtan... ;o) Mormor ser lite orolig ut i bakgrunden, tror hon inte det räcker till henne månne...?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0