-"Älska mamma"...

2 ord som gjorde min dag fullständigt!!! Det var första gången som min älskade lilla son sa det till mig och ni kan ju säkert gissa om det kändes i hjärteroten på den ömma modern... ;o). Jag blev så himla glad så jag frågade honom:

-"Men going, sa du att du älskar mamma?!

Varpå jag fick svaret:
-"Näääää"...

Hahaha, han är för go lilla prinsen!! För övrigt händer det grejer nuförtiden, jösses vilken utvecklingskurva!! Han snappar upp allt man säger och gör, och han tycker det är väldigt roligt att "-hjälpa mamma". Oftast innebär det att han vill packa höpåse eller hjälpa mig när jag mockar i stallet men häromdagen hittade jag honom i köket där han skulle packa upp en matvarupåse som stått sedan dagen innan... (lämnad av Gustaf - inte mig!! *s). Hur stolt blir man inte då?! En annan dag satt han och tittade på Bolibompa, jag var i köket och lagade mat. Efter en liten stund kommer han till mig med min mobil och säger "-Mammas prata"... Jag tittar på mobilen och hade ett missat samtal! Då har rediga killen hört att den ringt och ska tala om det för mig, sötnöt!

            
Livsnjutaren låg och vräkte på stolen på altanen, kudden sprang han minsann och hämtade själv. När han kom tillbaka la han den i stolen, klättrade upp, drog en djup suck och sa -"GOTT..." ;o)

            
Albin fick sitta bakom ratten på hästbussen när vi hjälpte Gustaf lufta bromsarna, snacka om att lyckan är gjord!! Lastbilstokiga sonen var helt i sitt esse när han satt vevade med ratten och pillade på alla spakarna... ;o)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0