Första dagen

Då kör vi igång igen, första stallet av 4 är nu på plats, stallkontoret är klart och snart helt inrett, hästlistorna påbörjade och de orangea jackorna lyser kring Skandinavium - härligt!! Stalltjejerna verkar taggade till tusen och vi är tacksamma att det inte är massa snö *peppar, peppar* :o)



Dag 1 innebär också att framridningen tar form. I år är det ny sand som gäller, den "vita" (som för övrig är sand, tyg och 2 olika fibrer, ett kort och ett långt). Blir såklart lite annan känsla men jag tycker det är snyggt och ryttarna tycker om att rida på den (det är dom som önskat just denna sanden så vi hoppas att dom blir riktigt nöjda). För oss som jobbar innebär sanden att Oliver är på plats och det är en kul prick som med sitt härliga humör förgyller vår tillvaro. Olli ansvarar för banorna och att dom är perfekta. Det är honom som publiken ser susa runt på en fyrhjuling i pauserna ;o)



Dag 1 innebär även måltid 1 av mååååånga på en resturang nära dig ;o) i år ska jag nog räkna exakt hur många besök det blir innan vår egen catering öppnar på tisdag...



Imorgon är det förberedelser av parkeringen, det största stallet ska byggas och vi ska ge oss på hästplaceringarna som är ett helt företag i sig, hingstar, valacker och ston ska samsas på ett bra sätt och det ska bli så lugnt och harmoniskt för alla fyrfotingar som möjligt... Ett pussel som visserligen är kul men lite trixigt. Dessutom är det hockeymatch så vi ska försöka samsas om ytorna med boysen som förhoppningsvis är taggade av all kvinnlig fägring på arenan och vinner denna matchen... ;o)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0