Albin i bilder

Mammas prins växer och frodas och det gör hans humör och temperament också ;o). Jösses, det är verkligen ingen picknick med en 2-åring ska jag säga! Men samtidigt är han så vansinnigt charmig och go så det väger upp våra små diskussioner som uppstår ibland. Största utmaningen är ju när man ska iväg till affären och handla. Är vi i mataffären funkar det om han får hjälpa till att putta kundkorgen, åker vi till typ Bauhaus har dom sådana här käcka atteraljer - funkar kalas för att hålla en biltokig 2-åring på humör ;o)
           

Vi har även hunnit med att åka på gårdsloppis en bit bort, jag fick köpt dressyrbokstäver till korta bana för 10:- och Gustaf fyndade kanonfina dubbdäck för 200 pix för alla 4!! Som hittat ;o). Annars var det egentligen mest skräp faktiskt, väldigt mycket folk och Albin tröttnade snabbt men tack och lov hade dom en liten fikahörna så jag och sonen köpte kakor och saft och sedan hade vi det mysigt värre ;o) 
           

    
           

           
Albin inspekterar vårt plommonträd som fullkomligt rasat!! Det har tappat en jättegren :o(


           
Prinsen blir ÄNTLIGEN friserad! Han har sett ut som en liten trollunge det sista och nu är han fin, så fin... Gick inte helt utan protester men med napp och Rorri på TV gick det rätt bra till slut ;o)

          


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0