Elitfölauktionen 17/9

Det har nu släppts vilka föl som ska vara med i elitfölauktionen i september och herreguuuud vad fina en del är!! Men främst känner jag mig besviken över att jag inte fullföljde att betäcka Melrose med Tailormade Temptation förra året för dom 2 fölen som är med efter honom är urfina, särskilt hingstungen Attraction!!! Han hade fått komma hem och bo hos mig vilken dag i veckan som helst! Men detta avgör saken, det blir betäckning av Mels till våren! Hingstval på henne är ju klart sedan länge, har en så himla go magkänsla där! :o) Har ju funderat fram och tillbaka hur jag ska göra med alla hästarna nästa år och med ny bäbis. Blir ju lite rörigt ett par år till och funderat löst på om jag ska betäcka någon av dom, Ella känns ju trist att betäcka nu när det börjar lossna rejält i ridningen (även om jag är galet sugen *s). Men planen är nog ändå att försöka satsa lite på Ellas ridning och se om vi kan starta MSVC och kanske kvala till MSVB nästa år?! Hade varit kanonroligt, plus att ska jag betäcka Ella vill jag att hon ska ha meriter i MSV först. Nu har vi kommit så långt att det är liksom nästa steg. På Mels är det en annan sak att ta en betäckning när hon är ung. Kan ju fortfarande rida henne nästa år utan problem :o). Planen har ju hela tiden varit att betäcka henne, jag gillar hennes stam och det var ju lite den jag var ute efter i och med att jag köpte ett stoföl...


           
                      Tänk om man kunde få en sådan här underbaring....

Mer info om auktionen och de uttagna fölungarna (har även lånat bilden härifrån):
http://www.tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=780374 och http://online.equipe.com/sv/class_sections/31564/starts#video



Kommentarer
Therese

Ny bebis??? Hm, tror inte jag tolkar fel där va? När är det dags? :-)

2011-08-24 @ 09:32:07
Jennie

Hahaha, jag som smög in det så diskret ;o). Japp, det stämmer. Ska ha 23 jan är det beräknat så är i v18 nu = nästan halvvägs... Nu är det bara den jobbiga halvan kvar ;o)



Du har inga bra gravidridbyxor att sälja?! ;o)

2011-08-24 @ 15:35:03
Therese

Min radar är väl utvecklad vid detta laget ;-)

Syrran sydde om två par ridbyxor till mig (ett par mörkblå och ett par vita) De har funkat bra ända fram till nu när magen är för stor, du kan gärna få överta dem om du vill!

2011-08-25 @ 11:05:12
Therese

Stort grattis förresten!

2011-08-25 @ 11:06:08
Jennie

Ah, toppen. Inga av mina funkar längre och det är INTE skönt att rida med uppknäppta ridbyxor ;o).



Tack!! Ska ju såklart bli jätteroligt även om det känns lite märkligt att börja om från början igen - kan bara gissa hur märkligt det måste kännas för dig ;o)

2011-08-25 @ 11:10:39
Therese

Ha ha, ja du - det var lite märkligt i början men har nog vant mig vid tanken nu för det känns riktigt normalt ;-)

Då ska jag tvätta dem under helgen och så kan du hojta om du har vägarna förbi på söndag eller nästa vecka!

2011-08-26 @ 08:29:37


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0