Löshoppning

Då var första löshoppningspasset för småkillarna avklarat och som dom grejade det!! Det hela började med att vi skulle lasta, båda gick i princip rakt på transporten (fick trycka liiite på Filles rumpa) men att lasta 2 st 1-åringar på typ 3 min känns som MVG ;o). Efter en lugn tur till Nödinge där vi tränar var det först dags för Fille. Han skulle vara med i en grupp med 4 andra hästar. Christine som var med mig, tog Jack så fick han beta utanför ridhuset under tiden. Var en hage med några hästar där så han fick lite sällskap under tiden. Fille fick alltså klara sig själv bland nya hästar. Till en början tyckte han det var lite läskigt men han var lätt att lugna och väldigt uppmärksam på det mesta, och verkade suga i sig alla nya intryck som en liten svamp. Hoppmässigt var han lite förvirrad först, men efter ett par försök trillade poletten ned och han hoppade riktigt käckt. Han fick iaf beröm för att han var så läraktig och U.B tyckte det var ett riktigt bra första pass - kul!!!

Efter det var det dags för Jack. Fille var kvar inne i ridhuset som moraliskt stöd då det inte var fler b-ponniesar anmälda denna dag så Jack var ensam. Jag säger bara - jösses!!! SICKEN liten underbar hoppeponny vi fått tag på! Jack hoppar kanonfint trots att det var i princip första gången för honom också - fick MASSA beröm för hela honom, teknik, förmåga och inställning. Det verkade som att han charmade U.B fullständigt. Jack hoppade som en liten tok och efter hindret så var det ren glädjeyra med brallande liten söt-häst ;o). När vi skulle lämna ridhuset kom U.B fram igen och sa till mig att -"du kan vara väldigt nöjd med dina hästar". JAPP - det kan du tro att jag är!! :o)

När vi skulle hem gick lastningen om möjligt ÄNNU bättre än när vi skulle dit - det var verkligen rätt på för båda och vid det här laget är jag ju så stolt så jag blir alldeles tårögd... Det var 2 trötta killar som fick gå ut i hagen när vi kom hem kan jag säga.

Återigen TUSEN TACK till Christine som alltid är lika gullig och ställer upp i ur och skur - vad skulle jag göra utan dig?!

Hann även med mocka, promenera med Mels, åka på en utflykt med familjen, ta in hästarna, slappa och leka med Albin, ut och longera Ella, packa hö och kvällsfodra... Puh, nu är jag helt slut ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0