Albin 10 mån

10-månaders dagen kom - och gick lika fort, är redan 2 veckor över. Vi var på BVC kontroll; han var 74 cm lång och vägde 9380g och börjar bevisligen bli stora killen. Känns märkligt när man tänker på den lilla skrutten man hade med sig hem från BB... Han har utökat sitt vokabulär med "lampa", "titta" och kan numera låta som katten också. Han kryper snabbt som vinden och går jättebra utmed möbler. En favoritsysselsättning för tillfället är att möblera om! Han tar helt sonika och ställer sig vid stolarna (ex i köket) och börjar gå, han kan flytta dom flera meter. Ser såklart vansinnigt lustigt ut när han håller på ;o)

Vi har lyckats pallra oss iväg till öppna förskolan! Nu visade det sig att vår första gång var visst sista gången dom körde innan sommaruppehållet - lite typiskt såklart men dom bjöd på marängtårta till fika och barnen fick ballonger när dom gick så helt dumt var det inte ändå ;o). Albin var lite smågnällig till en början men fann sig snabbt och tutade runt i vanlig ordning och verkade tycka det var roligt. När han väl kollade runt fanns ju massa roliga leksaker och rutschkanan var verkligen superkul!

Albin har fått ett par nya solbrillor, sådana med resår bakom huvudet så han inte kan dra av dom - kanon!! Han verkar faktiskt tycka dom är rätt okey ändå... Nu lite bilder i vanlig ordning ;o)


Öppna förskolan, såklart hittade Albin en bil att leka med ;o)


Äkta sommarkille men solhatt och brillor...


Liiite stora är dom men vad sjutton, dom verkar hjälpa ändå.



Kommentarer
Danne Panne

Galet att Albin har börjat prata! Eller ja enstaka ord men ändå! Coolt!



Littebror/Morbror är imponerad! Det är ju nästan att jag måste köpa en Shinsengumi jacka till han nu ju! (Gammal samurai polis) http://www.dvdtalk.com/reviews/images/reviews/68/1178245862_1.jpg där är en länk till hur dom ser ut, det är dom blåa =)

2010-05-28 @ 14:13:22


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0