Prioriteringar igen...

Måste er känna att jag har börjat prioritera ned bloggen! På ett sätt känns det väldigt tråkigt, för det är ett kanonbra sätt för mig att hålla koll på saker som har hänt. Bloggen är mitt livsarkiv kan man säga ;o). Men som det känns nu blir det svårt för mig att sätta mig i lugn och ro för att skriva här, datorn står nämligen i köket och när jag stjäl dessa stunder tutar Albin runt i sin gåstol och den lilla prinsen är bara för charmig så jag kommer på mig själv med att fokusera på honom istället... Haha, inga konstigheter kanske för det är ju så det ska vara - men ändå! Jaja, nu är jag här iaf.

De senaste dagarna har rullat på, Gustaf är krasslig igen och det är trist, misstänker att det kan vara sviter från hans lung-incident?! Enda fördelen med det är ju att jag har kunnat lägga massa tid i stallet för han har varit inne med Albin och inte orkat göra "sina" grejer. Har skrittat Mels ett par ggr till och hon har varit jätteduktig! Hon är fortfarande inte helt nöjd med att ha bettet så jag får öva mer med det även de dagar hon inte gör något. Idag ska vi iväg och löshoppa för Uno Boman och det ska bli jättekul. Nyttigt för lillhästen att komma ut och se sig om i världen ;o).

Ella tömkörde jag igår efter en uteritt dagen innan dess och jag såg ingenting från hennes vurpa så hon verkar ha klarat sig *tack o lov*. Hon var jättefin på tömmen igår, kunde jobba henne i olika former och tempon. Jag har haft lite svårt att jobba henne i olika former när jag tömkört henne så det var skitkul igår för jag kunde verkligen lägga henne där jag ville ha henne och det blev kalas.

Fille och Calle tutar på, dom har väldigt roligt tillsammans och dom växer så det knakar bägge 2. Calle har börjat fälla av sig sin björnpäls och det börjar titta fram en fin liten inunder. Har ju varit så svårt att "se" honom då pälsen varit så enorm. Ska bli hur kul som helst när han fällt av sig allt! Fille har ju inte alls haft den långa pälsen utan varit väldigt kort i sin vinterskrud så honom har man ju sett hela tiden på något sätt. Men han ser riktigt käck ut nu. Han har vuxit mycket framtill och nu skiljer det bara en centimeter fram och bak (ÄLSKAR min mätsticka *s). Ska försöka ta mig ut med kameran och plåta hästarna lite, men det är så vansinnigt svårt nu när snön ligger och solen är så stark...

Nu är det dags att sätta fart, löshoppning nästa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0