Albins händelserika helg...

Det har hänt mycket för Albin denna helgen - i fredags bröt en ny tand igenom och han började krypa "riktigt" framåt! Han har ännu inte fått upp hastigheten men det är inte långt borta. Är så kul att titta på honom när han kryper, man märker hur nöjd han är med att ta sig framåt och det är verkligen urgulligt.

I lördags var vi på Celiahs 1-års kalas. Albins första barnkalas och det var faktiskt riktigt roligt. Han har blivit väldigt fascinerad av andra barn och det är intressant att se hur han reagerar med dom omkring sig. Någon förälder kom på att vi skulle föreviga alla barnen tillsammans i soffan och förmodligen traumatiserade vi dom för all framtid med detta ;o). Albin var helt förtvivlad för ena tösen som satt bredvid honom försökte ta hans leksak han hade! Ni förstår ju vilken tragedi det hade varit.... Det var iaf jättetrevligt och när dom kom in med Celiahs tårta med ett ljus på var det inte utan att man kände ett litet sting i hjärtat - det är inte så länge kvar tills Albin fyller ett... tiden flyger iväg... 


Samlingsfoto i soffan...


Celiah 1 år

Efter kalaset styrde vi kosan mot Helsingborg. Vi skulle stanna över på hotell för att jag skulle gå på clinic för Kyra Kyrklund på söndagen. Petra och Jocke var redan på plats och lördagskvällen tillbringade vi på hotellet med hämtmat, lite vin, trevligt sällskap och söta barn. Får säga att jag var riktigt nöjd med hotellet - Grand hotell i Hbg. Jättehärliga rum med 3,5 m högt tak, lite gammaldags inredning. Riktigt trevligt. Sängarna var lite sådär, dom hade madrasser som gled isär hela tiden och vi hade ju inte begärt någon spjälsäng till Albin (puckat) så jag vaknade ett antal ggr under natten och var orolig för Albin (ännu mer puckat)...


Hej till publiken ;o)


Albin pussar Molly på pannan när hon var ledsen...


På söndagen drog mammorna iväg på dressyrclinic (mer om det i annat inlägg) och papporna drog iväg på något inomhus zoo där dom hade massa djur, bland annat löst gående apor som hade varit helt fascinerade av barnvagnarna. Albin och Molly hade varit lite fascinerade tillbaka så det var ett lyckat besök - förutom att Albin hade blivit biten av en apa i fingret - 2 ggr!!! Tack och lov hade det inte gått hål iaf. Sedan hade dom tittat på hajar och rockor och haft allmänt mysigt med bebbarna. Lite pizza på det och papporna verkade riktigt nöjda med dagen dom också ;o)


Hmmm... vad är det för något?!


Ser nästan ut som att Molly vill dra den i svansen ;o)


Åh, var tog den vägen???





Just det! Höll ju nästan på att glömma det viktigaste av allt!!! På lördagen försökte Gustaf mata Albin när vi var på kalaset, men i och med tandsprickningen var det inte alls intressant med mat och han grät förtvivlat. Jag kom in i köket till dom och då utbrast Albin "mamma".... Ni förstår ju vad det gör med en moders hjärta.... PUSSUNGE!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0