Nyår

Vi var ju på maskerad på nyår och Albin var en liten il-grön dinosaurie.... Han var ursöt!

Albins nyårsoutfit

Vi hade jättetrevligt på nyår. Var hos ett par grannar på maskerad, Gustaf var karate kid och jag var Mimmi Pigg (ska se om vi kan fixa fram bilder). Åt fantastiskt god mat, hade trevligt sällskap och grymt fyrverkeri. På det stora hela ett riktigt bra nyårsfirande :o). Ni som känner mig sedan länge vet ju att jag verkligen avskyr nyårs- och midsommarfirande och all hysteri kring dessa 2 milstolpar på året så mitt beröm ovan är verkligen riktigt bra omdöme! All heder åt våra eminenta värdar och övriga deltagare :o)

Sedan kanske det faktum att övergången från 2009 till 2010 var något av det vackraste jag skådat på länge, eller vad säger ni:

31 december 2009


1 januari 2009

TYVÄRR hade vi en otrevlig upplevelse på natten, Gustaf fick kramp i vaden och studsade upp ur sängen för att strecha. Antagligen fick han blodtrycksfall för han svimmade och jag hörde bara en rejäl smäll. Ropade på honom flera gånger utan svar så jag flög upp och då låg han avtuppad på golvet. När han vaknade till trodde han att han låg i sängen... Var verkligen oerhört obehgaligt. Han hade lyckats slå sig på kubben och dagen efter såg han verkligen ut som karate kid - EFTER han gått sina matcher....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0