Albin suuuk :o(

LillPrinsen är förkyld! Igår kväll var det en smärre katastrof med snorig och slemhostande bebis som var helt otröstlig. Tog nog en timme av hysteriskt gråtande innan han lugnade ner sig. Det är inte många gånger i mitt liv jag har känt mig SÅ maktlös... Stackars liten! Natten gick relativt bra, han vaknade rätt många gånger men somnade om bra igen. Jag däremot somnade inte lika bra, var så orolig och frustrerad så jag sov inte jättebra. Dessutom ville jag inte väcka honom och han somnade mot mig (var väldigt mammig kan man säga) så jag har knappt ändrat liggställning någontin inatt - RÄTT stel idag kan man säga. Tack och lov verkar han inte alls ha samma problem längre, han är mycket gladare och inte alls lika snörvlig/sjuk - tack och lov! Han har istället varit på ett strålande humör hela dagen, har lekt massor och nu har han stensomnat på golvet i köket...



Tycker det ser så mysigt ut men jag låg bredvid honom en stund och det var det inte, iaf inte för stel och tung mamma - tyvärr! Hade gärna sovit en liten stund nu ;o). Fick iofs boostat lite energi förut när jag var ute och red i solskenet med Ella. Vi passade på och tog ridvägen i skogen mitt på dan idag, när solen sken som mest (G är fortfarande hemma sjuk). Det var jättemysigt och Ella uppförde sig galant! Märkligt måste jag säga, men Ella är bättre att rida ut på när vi är själva än om hon har sällskap med sig... Kan inte fatta varför, borde ju vara tvärtom?! Jaja, den hästen kommer jag nog aldrig förstå mig på, men hon verkade iaf uppskatta dagens uteritt efter 3 dagar i ridhuset. Tömkörning i fredags, red i lördags men jag är inte heller helt kry så även om det gick ok i lördags, fick jag nöja mig med tömkörning igår igen. Det var mig en enveten förkylning till att inte ge med sig!!! Visst att vi blivit liiiiite bättre men det är verkligen med myrsteg. Inte alls kul!

Mels har varit ute på promenader med utrustningen på sig och vi har övat på kommandon för igångsättning och stopp och hon är kalasduktig! Hoppas kunna skritta ut på henne endera dagen (med ledsagare givetvis) och testa kommandona från ryggen. Är så vansinnigt sugen men tyvärr har inte denna vintern varit helt optimal för att rida in unghäst... Vi får väl hanka oss fram någon vecka till och sedan blir det lite tid att smälta intrycken (skandinavium och Fuertoventura) men därefter - då är det dags! :o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0