Idolfinal

Då var det dags för säsongslut av Idol, Minnah och Jay står mot varandra i Globen och det ska bli väldigt kul att se. Även om Jay varit favorit hela vägen är det inte helt säkert att han vinner, som flera gånger tidigare har det visat sig att mycket hänger på vinnarlåten. Den som gör den bäst brukar vara den som drar det längsta strået. Sedan om det faktiskt är det längsta strået är ju en annan sak. Hittills har ju faktiskt tvåorna som synts mest i media och det verkar vara dom som får den bästa karriären, dom brukar ju trots allt få friare händer och behöver inte anpassa sig till "mallen"... Jaja, nog om det - nu drar det igång!!

Eget val;
Jay/Higher: Bra men faktiskt inte mer än så... Nog förväntar man sig mer än detta i en final?

Minnah/What are you waiting for: Bra insats av Minnah även om hennes röst inte kommer helt till rätta. Men mycket bra framträdande. Rond 1 till Minnah!

Tittarnas val;
Jay/Like a prayer: Den här gör han så jefla bra alltså! Tror Madonna själv skulle bli impad för det här arrangemanget är brilliant! Jay is back again...!!!

Minnah/Twist and shout: Den här låten är verkligen helt rätt för Minnah, kanonbra! Skulle vilja säga att rond 2 är oavgjord.

Vinnarlåten;
Jay/Dreaming people: Förvåansvärt bra vinnarlåt får jag säga, dom brukar vara sådär faktiskt. En liten parantes - Jay gör låten bra men den känns far from att vara "Jay" på något sätt. Vi får se när Minnah gjort den vem som gör den "bäst"...

Minnah/Dreaming people: Jag får gåshud - det avgör det hela för mig. Tycker låten passar bättre för Minnah...

Så vem ska vinna?? Helt ärligt så är det jämnt skägg för mig och för en gångs skull bryr jag mig inte... Hm... Men jag ska säga så här - Jag tycker Minnah gjorde en bättre kväll än  Jay, men han har en bättre ryggsäck...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0