Trillingbesök

Det är inte varje dag man får celebert besök i form av trillingar - 3 buspojkar dessutom - men idag var en sådan dag. Det var jättekul att träffa hela familjen igen och killarna hade blivit sååå stora :o). Dom är ju bara 5 veckor äldre än Albin så vi hoppas dom ska ha mycket roligt tillsammans framöver. Som alltid är jag grymt imponerad av J & R som roddar runt sina 3 grabbar utan några större problem, undrar just om man hade löst det själv (hmm..).

Det är rätt kul att se hur Albin reagerar på dom, trillingarna är ju så vana vid att ha andra bebisar omkring sig ( i motsats till Albin) och till en början var han lite blyg och gnällig men efter ett tag lossnade det och han lekte riktigt bra med Hugo. Inser ju att jag måste försöka ta mig ut så han får socialisera lite mer med andra barn i hans ålder. Har flera ggr tänkt gå på öppna förskolan men det tycks alltid komma något emellan... Men på tisdag kanske...?!

Det som är jobbigast just nu med förädralivet är det faktum att man måste låta barnen lära sig att det gör ont när man ramlar, även om man helst av allt skulle vilja linda in dom i bomull. Jag har väldigt svårt att acceptera det och när R berättade om ett barn som ramlat och spräckt skallen blev ju inte det direkt bättre för min del! Dom hade köpt rätt käcka "hjälmar" till sina pojkar och jag insåg ju snabbt att en sådan måste ju bara inhandlas! Provade den på Albin men han ville mest plocka av sig den, misstänker (läs: hoppas) dock att det ger sig när han vant sig vid den?! Tyckte dom var lite snajsiga med burberry mönster och allt...


Albin och Hugo leker i köket, Hugo har "hjälmen" på.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0