Melrose igen

Det gick riktigt bra idag! Lastningen var nema problema, vi tog linan och hon knatade rakt på. Matte blev såklart väldigt nöjd. På löshoppningen fick hon lite problem, vet inte om det berodde på att hon var ensam (brukar vara ett gäng) eller om det var solkatterna som låg på hindret men efter ett par krångelrundor fick hon tillbaka självförtroendet igen och hoppade riktigt bra. På ett sätt var det väldigt skönt att problemen kom nu med kompetensen på plats (Uno) så han kunde hjälpa oss reda ut det. Det brukar ju komma efter ett par gånger. Nu ska det bli väldigt intressant att se hur hon löser det nästa gång och vad hon lärt sig utav det.

Efteråt fick vi öva att visa traven för hand (vilket vi har övat lite på sedan sist) och det gick kalas, Uno berömde hennes trav så det var kul. Lastningen hem gick precis lika bra som innan och hon var mycket lugnare än vad hon varit de tidigare gångerna - SKÖNT! Idag var det faktiskt riktigt roligt att åka iväg :o). Återigen TUSEN TACK till Christine som hängde med oss, det är så lugnt och skönt att ha dig med!

När vi kom tillbaka tyckte Mels det var toppen att komma ut till polarna i hagen igen och hon tog tillfället i akt att smutsa ned sig riktigt ordentligt, vore ju skit att hålla sig fin i ett par dar när matte kämpat med torrschampå och allt... ;o)


"Så här tjusig var jag när jag kom in igen..."


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0