Nytt veterinärbesök...

... denna gången var det Sally som hittat på hyss. Ny dräneringsslang, tratt och antibiotika - men tyvärr stoppade det inte där :o(. Lilla oturskatten behövde sys och stygnen ska tas om 10 dagar, vilket innebär att hon har utegångsförbud lika länge... Hur nu det ska gå?! Tackar ännu en gång min lyckliga stjärna för vår grymma sadelkammare som möjliggör sådana ordinationer. Kattluckan kan man låsa så det går att gå in, men inte ut. På så vis kan Gördis alltid komma in och hålla Sally sällskap :o)

Måste bara berätta om logistiken vid inlämnandet av Sally, var inte helt lätt kan jag meddela! Transportbur i ena handen, bilbarnsstol i andra, lägg därtill dörrar till kliniken som öppnas utåt (dvs dra). Katten skrek, Albin skrek - lite lätt småstressigt kan man säga... Men det gick! Upphämtandet blev lite lättare, vis av erfarenhet valde jag att bära Albin i famnen istället, tyvärr var han lite gnällig även denna gång men katten var iaf lugn...

Nej, nu MÅSTE jag försöka få mat i mig. Klockan är 16.00 och jag har bara ätit frukost. Verkar vara den största utmaningen när man är hemma med bäbis - att få i sig själv mat...?!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0