Inget babysim idag...

Varför?! Jo, för att min sömntutebäbis sov JÄTTEGOTT när det var dags att gå upp för att hinna och jag hade inte hjärta att väcka honom... :o)

Han vaknade inatt och verkade ha massa luft i magen för han var skrikig en stund och med tanke på det så kunde jag bara inte väcka honom imorse. Det är ju inte SÅ viktigt att stämpla in varje vecka, kändes viktigare att han fick sova ikapp sig. Vi får ta igen det på söndag istället och då kan ju Gustaf bada med Albin, så inget ont som inte har något gott med sig.

Annars är allt bra här, mamma var och avlastade igår så jag fick fixat lite och var även iväg till kiropraktorn (mycket välbehövligt). Tyvärr sprang dagen iväg och jag fick inte gjort en bråkdel av allt jag velat hinna med. Jaja, inte så mycket att göra. Känner mig iaf mycket bättre i ryggen, var tydligen VÄLDIGT sned så jag ska tillbaka nästa vecka för ny behandling. Det positiva var att jag kunde känna på ridningen i helgen... *äntligen*!! Är så himla sugen på att rida igen, fallet i trappan kom ju väldigt otajmat för vi var verkligen på G igen. Nu har det redan runnit iväg 2 veckor igen - och vi som skulle börja träna nu :o(. Nåja, vad är en bal på slottet? Antar att några veckors förskjutning på träningsstarten gör väl varken till eller från detta året...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0