En produktiv dag!

Idag har det hänt grejer på gården! Vi har haft en grävmaskin här som grävt för fundamenten till paddockbelysningen, grävt ur för rören där vi kommer lägga elen till paddocken plus grävt bort för att hårdgöra i vinterhagen. Nu behöver vi "bara" beställa hit grus, köpa fundamenten och hämta stolparna till belysningen så är det kanon ;o)

Förutom det så har jag ridit Ella, longerat Melrose med sadel och träns, försökte hänga på henne men det gick ärligt talat inte så bra. Hon blir alldeles stissig när man ställer sig på pall bredvid henne så vi får öva lite mer på det innan nästa gång! Vi konstaterade dessutom att hon är minst 1,63 i manken så det är riktigt kul.

Lilleman har denna veckan fått stå själv mellan intag och kvällsfodring och det har gått kanonbra även om han är helt till sig när Selene kommer tillbaka till honom. Funderar på när jag ska börja dela på dom på natten... När han är så på hugget med att dia när hon kommer tillbaka känns det inte som att det är "dags" att dela dom åt så mycket längre - men jag kanske bara tramsar?! Selene är ju i ärlighetens namn grymt trött på honom emellanåt men det funkar mycket bättre nu när hon får några timmar själv... Hmm, får klura lite till på det!

Som grädde på moset kom syster hit en sväng idag, vi åt en god lördagsmiddag (som superkocken Gustafo slängde ihop) och hade myskväll med Albin - trevligt, trevligt :o)

Nu - sova!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0