Duktiga Melrose!

Har nu hängt på Melrose 2 ggr och hon är lite lustig, när man väl hänger på henne är hon hur cool som helst. Bryr sig inte ett smack, men när man gick upp på pallen var hon supertramsig... Första gången, andra gången tittade hon till första gången jag klev på pallen och sedan struntade hon i den, duktiga tjejen, Men jisses så bred hon är!!! Det är en maffig liten skit jag har skaffat mig och det ska bli jättespännande att se var detta är på väg :o).

Har förresten mätt Fiorello och han är ca 1,35 i manken. Mot de 95 han var vid födseln för ett halvår sedan... Inte helt pjåkigt tycker jag. Han är så himla härlig nu, flyttar ju över Selene i egen box ett par timmar och då är han supermysig min lilla prins, inte för att han är ointresserad annars men nu blir det extra mycket när mamsen är på vift.

Ella fick gå på promenad idag, har bara hängt i paddocken det sista så det var riktigt mysigt att gå en sväng och hon var jättenöjd. Var så skönt väder så det var härligt att komma ut en sväng, mamma hängde på med Albin i vagnen. Har haft ännu en härligt onsdag med mormor som barnvakt - en grymt bra present jag fick! :o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0