Det är MYCKET nu...

Just nu befinner jag mig på något konstigt ställe i vardagen, har egentligen rätt mycket tid "över" men den ligger på fel tidpunkter på dygnet så jag kan inte använda den tiden till det jag vill... Normalt sett sover Albin 2-3 tim på dagen -ibland fm ibland em- men det finns ingen garanti, emellanåt får han för sig att inte sova alls!  OM jag hade vetat att han tänker sova länge hade jag kunnat rida på dagen med honom sovandes i vagnen vid paddocken. Men jag vill inte riskera att han vaknar och jag står där med Ella och gråtande bebis...  Detta gör att jag är beroende av att rida när Gustaf är hemma och han kommer hem så sent och då är det kolsvart ute = Ella är ding = inte kul att rida.... Vi behöver få upp fler lampor vid paddocken men för det behövs traktorn och traktorn är sönder *suck*. Har dock accepterat läget och konstaterat att Ella får fortsätta gå på "underhållsridning" resten av året så växlar vi upp till jul istället. Då kan man börja planera inför våren med träningar och tävlingar osv. Vid den här tiden på året är man ju ändå inte riktigt taggad att kicka igång allt så det är ju egentligen inte konstigt. Konstaterade ju redan i början av våret att 2009 får handla om något annat än häst i första hand... Som jag brukar säga, "var sak har sin tid" ;o)

Det som jag däremot kan och absolut BORDE göra när lill-pelle sover är att renovera inne! Vi ska ju ha julfirandet hemma i år och det vore ju f-n om man inte kan ha köket i ordning tills dess!! Så det är spackla köket som står på schemat! Sedan har vi konstaterat att vi får in möss i arbetsrummet så vi måste verkligen fixa färdigt där (är påbörjat) så vi kan täppa igen för våra fyrbenta små icke-vänner... Nog för att vi bor på landet men det finns gränser för vilka djur man vill hushålla med ;o)

Imorgon är det dop för trillingarna, jag och Gustaf ska vara gudföräldrar till mellanpojken Wiktor så det är roligt. Sedan har vi ju resten av sysslorna som ska göras, ni vet - handla, tvätta, dammsuga, laga mat... För att inte tala om utomhus! Behöver plocka upp all fallfrukt från äppleträdet så inte alla dessa äpplen förgås (hästarna älskar ju dom *s), får förbereda för hingstbebbens ankomst på söndag, skulle behöva snickra ihop foderhäckar till hagen, vattenkaren i hagen behöver städas, rensa kanterna i paddocken från ogräs, stänga igen en hagdel i stora sommarhagen till lillpluttarna, städa sadelkammaren, tömma en garderob i ladan på hästtäcken så Gustaf får den, mocka gödselstan osv osv... Som sagt - det är mycket nu... ;o)




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0