Söt som socker...

Ja annat kan man inte säga om den bedårande lilla varelsen som struttar runt här på gården ;o). Det är fascinerande vilket tempo fölen har i sin utveckling om man jämför med ex hundvalpar eller kattungar... Idag är han 3 dagar gammal och far redan runt i full kareta upp för kulle, ner för kulle, stegrar och brallar. Man tror verkligen inte att de där långa, tunna benen skall klara av att ta tyngd öht med visst sjutton gör dom det ;o). Det som är extra roligt med Fiorello är att han är redan super-social!! När man kommer ut i hagen kommer han galopperandes glad i hågen för att gosa och busa lite. Det man nog däremot får vara noga med att passa honom när han busar, han försökte allt mopsa lite idag så jag fick säga till honom att det var faktiskt inte han som bestämde här ;o)... Är nog en intressant liten herre det där *hahaha*...

Den här måndagen blev inte riktigt vad vi hade tänkt oss dock...  Herr och Fru Fantastisk Planering hade ju SÅKLART totalt glömt bort deklarationen i allt som varit med fölvak och förlossning (vilket jag för övrig tycker är HELT legitim anledning) så vi har fått stålsätta oss och deklarera NU, smart va?! Så jag som hade planerat att rida fick så vackert sätta mig med deklarationspapprena och blev precis klar - 23:04 - varför ha marginal lixom?! Det som strulade till allting var ju att då jag har företag i och med stallet så det var ju lite bilagor och annat trevligt för näringsdelen att ta hänsyn till också - vilket inte är att rekommendera när man har brådis och är stressad att få in skräpet i tid... Men nu har vi iaf fått in min deklaration, och sitter som bäst och kämpar med Gustafs. När man jobbar under tidspress är det lättare att vara 2 som försöker tänka smart (även om jag måste erkänna att Gustaf är lite mer seriös än mig då jag sitter här och bloggar istället...). Håll tummarna att vi hinner!

God natt!


Kommentarer
Ann-Marie

Varför tänka på deklaration när det finns hästar att sköta! Dessutom är det väldigt roligt att du tänker på att uppdatera oss andra.

2009-05-05 @ 08:40:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0