Boa?

Jag tänkte att det är väl lika bra att börja "boa" då ;o)... Man förväntas ju göra det nu och snart kommer jag kanske inte orka. Fick ju tummen ur och började måla hallen i förrgår och tog andra strykningen igår och det blev kanonbra! Tyvärr kan jag inte visa några bilder för vi måste få upp lampor och så först. Hur som helst så blev jag rätt inspirerad igen (till Gustafs stora förtret *s) och bestämde att det är väl lika bra att köra på.... Tyvärr är det ju så att alltid när jag får sådana ryck så kommer en underbar, solig dag och jag vill heller vara ute och gotta mig och känner hur inspirationen sakta rinner av mig *s - är helt sjukt ... Men det är ju bara att tacka och vara glad för det fina, fina vädret - inget ont som inte har något gott med sig ;o).

Det jag åtminstone hann göra innan var att titta ut en hallbänk till farstun, vi har ju målat allting vitt där och ska sätta upp en klädhängare i ek. Nu vill jag även ha en käck hallbänk med fack där man kan lägga lite saker, skor eller annat vad man vill så det inte blir så rörigt på hyllorna så jag ringde och kollade med mamsen om dom hade något i sitt sortiment. Hittade den här som kommer passa perfekt i storlek, och så är det 3 fack - ett till vardera av familjemedlemmarna (i förlängningen iag)... ;o) Bra va?!


  http://www.rowico.se/

Så nu får Gustaf hänga upp klädhängaren och så får vi beställa bänken, fixa lampan, kanske köpa en matta så är farstun good to go! Känns väldigt roligt när det börjar ordna till sig måste jag säga. Synd bara att man inte hade en pengabrunn att ösa ur... Hade underlättat renoveringsprojektet betydligt! ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0