Vilken härlig lördag!

Sicken dag!! Jag har äntligen mått betydligt mycket bättre och vilket väder vi haft! Harit ute och busat lite med katterna som var på kanonhumör ;o) men man kan ju inte klandra dom en dag som denna, har ju varit en riktig vårdag. Blev sååå sugen på att ta en uteritt, men med tanke på att Ella brukar vara ganska studsig normalt sätt när man är ute, så är det nog inte ett smack bättre efter nästan en veckas vila *hahaha*. (Longerade i torsdags och igår blev det en kortare longering + 30 min barbacka-skritt i paddocken, men annars vilat). Så den förnuftiga sidan av mig (inte alls samma som red barbacka i paddocken igår *s) beslutade att en promenad var bättre, inspirerad av det underbara vädret blev det en riktig långpromenad i 1,5 timma :o). Var visserligen helt färdig när jag kom tillbaka men det var det värt, vi hade en jättemysig tur och Ella verkade väldigt nöjd och belåten... Det är något utav det bästa som finns, när man är ute på myspromenad med hästen en härlig vårdag. Det roliga är att Ella verkar uppskatta det också, går och mys-pyser med matte hela tiden den ljuvliga lilla hästen... Kan inte förstå varför det är en sådan skillnad på henne när jag går på marken och sitter på?! Nu kanske hon faktiskt hade uppfört sig idag oavsett, men det Är dumt att chansa! Har blivit mer fegis ju mer magen växer vilket känns lite frustrerande. Är ju såklart bra, men det är ändå irriterande... Jaja, det är en begränsad tid och för en rolig sak så det är väl bara att bita ihop ;o)

Har förresten tänkt lite fel ang Selenes due date... Har varit så inställd på 11 månader och då är det 24 april. Men nu när jag kollat upp det lite närmre så är "normal dräktighet" 335 dagar - vilket är den 14 april!!!! Dvs en och en halv vecka tidigare än jag räknat med. Nu är det iofs +/- 3 veckor men det är lite skillnad om den differansen utgår ifrån den 14:e el 24:e ;o). Wehay, så spännande!!!!


Kommentarer
Becca..

Lilas shownummer var ju bara helt skit bra!

2009-03-28 @ 20:54:32
Jennie

Det var helt grymt!!!!

2009-03-28 @ 20:56:39
Sara

Kan det bli annat än succé med en liten fölis i mitten av april - det är då alla genier föds ju! ;-)



/Sara - född 15:e. ;-)

2009-03-29 @ 09:37:28
URL: http://frogstomp.blogg.se/
Anonym

Hahaha, känns ju skönt att fölisen är i gott sällskap! Men det känns ju liiiite oroväckande med ett geni-föl - tycker Ella har lite för mycket innanför pannbenet ibland och lägg till geni-delen till det - hua ;o)

2009-03-29 @ 20:05:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0