Nästa tjockis ;o)

Åter igen har en ljuvlig helg passerat med fint vårväder och mycket fix hemma på gården... Ursprungsplanen var att vi skulle kakla i helgen, men när det är såååå ljuvligt väder kan man ju inte stanna inne!! ;o) Så jag var iväg på lörd fm med H och kollade dressyrtävling, vilket var väldigt trevligt och inspirerande. Många fina ekipage, trevligt sällskap och god fika ;o). Enda nackdelen var väl egentligen att man blev grymt inspirerad och jag insåg att jag inte kan göra något med den inspirationen... *suck*. Känns ju lite trist att inte kunna lägga en plan med Ellas och min utveckling för 2009, eller ja - jag KAN lägga en plan och den ser ur så här:

1. Rida så länge det är möjligt
2. Komma igång med ridningen så fort det går

Hahaha, inte sådär jätteimponerande målsättning va?! Men men, detta är något jag redan accepterat och det är som det är...  Var sak har sin tid. Åkte iaf hem efter dressyren och tog ett ridpass i paddocken,  Ella kändes jämn och fin och det var riktigt roligt. Sedan kom P & J hem för häst/graviditet snack och goooood middag som pojkarna fixade :o). Som vanligt behövde jag och P inte göra ett smack *s. Det är väldigt duktiga pojkar vi har! Så det blev en trevlig kväll i goda vänners lag...

Söndagen gick i fixandets tecken hela dagen. Vi ordnade med ett insläpp till ena hagen som var väldigt upptrampat och otrevligt. Kommer förmodligen bli upptrampat igen men nu är det en sandblandning där så det blir ju inte lika lerigt iaf. Vi fixade även en ny lite mindre hage bredvid paddocken och fållorna. Tänkte att hästarna kunde premiär-gå där en liten stund innan intaget och plocka liiite gräs iaf. Ena inackorderingen har skadat sig lite och går på fålla, nu får hon sina polare precis bredvid vilket kan vara mysigt för alla inblandade :o). Vi släppte hästarna i den nya hagen när vi var klara. Då hagen inte var så stor, och full med gräs att plocka med, plus att hästarna var loja efter en hel dags sol (och för Ella och Melrose del - en hel dags bus!!! Dom har varit sjövilda *s), misstänkte vi att det skulle gå rätt lugnt till, men tji fick vi! När vi släppte dom där freakade främst Selene (?!) fullständigt!!! Jag skrattade så åt henne, trodde inte att hon orkade röra sig på det sättet längre, hon har ju trots allt bara 5 veckor kvar till beräknad nedkomst!!! Men det verkade inte bekomma damen, hon galopperade och brallade dom en tok *hahaha* Gustaf filmade lite med sin kameramobil så kolla knäppisen: http://s270.photobucket.com/albums/jj108/toppen92/?action=view&current=42d3fe21.pbr. Selene är den tjocka stollan som beter sig, Mellisen travar mest runt och Ella har ju insett den stora vinsten med hagen = gräset  så hon undrar nog mest varför dom andra är så korkade och ödslar tid på att röra sig när man kan äta ;o)

Efter allt detta fixande fullkomligt kraschade jag och Gustaf i soffan hemma, borde kanske hittat på något med Ella men som hon och Mellisen härjade hela dagen kändes det som att hon var rastad tillräckligt ;o). Så här sitter vi, halvt sovande framför TV'n och slötittar Beck... Vi är allmänt nöjda med oss själva och dagen ;o)

Sov gott!



Kommentarer
Petra

Väldigt studsigt ! Ser riktigt mysigt ut.... Skönt för dem med lite gräs.. Tack för en trevlig helg, kram Petra

2009-03-23 @ 08:42:26


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0