Måste ju erkänna...

... att det finns ju en annan vinkling av att beskriva helgen - den "icke djur-vinklade" beskrivningen ;o). Det är ju faktiskt så att vi har fått väldigt mycket gjort förutom att fixa för de fyrbenta vännerna...

Vi har varit i syrrans gamla hus och hämtat en skänk och en byrå som vi fick (tack, tack). Skänken var ämnad åt köket och det blev toppen. Är visserligen en tillfällig lösning tills vi fått prioriterat att sätta in fler köksskåp där (vilket lär dröja med tanke på våra prioriteringar, dvs stallet först *s). Byrån var till tvättstugan, vi har en herrrans massa grejer där och det hade varit skönt att få undan lite. Kommer bli så bra, så bra!

VI har även varit och köpt kakel!!!! Bara det i sig är ett smärre "halleluja-moment" och nu ska det "bara" upp också... Med tanke på att vi påbörjade vår köksrenovering 1 mars -08, och vi fortfarande inte har fått upp gips-skivor på väggarna så vi kan tapetsera, eller inte dragit in elen förutom till spisen, så vågar jag inte utlova några tidpunkter för NÄR det kommer upp -  men nu finns alla förutsättningar i huset iaf ;o)

Gusaf har hunnit laga avgasröret till sin bil och vårstäda framför stallet. Han har lagt om lite stenplattor så nu har vi fått en stabil "parkering" till skottkärran vilket blev kanonbra! Han är duktig min man :o). Vi har dessutom fått storstädat i huset vilket var otroligt välbehövligt!

Idag har vi haft Gustafs mamma och syster med familj här på fika i förmiddags. Vi fick bebiskläder med kossor och grisar på, ursött ;o). Sedan på em kom min mamma förbi så stackars herr och fru Ljungqvist fick offra sig med ytterligare en fika ;o). Stackars oss *hahaha*.


Kommentarer
cathrine

Det där har jag funderat mkt lver - hur olika en dag ser ut från "djurperspektiv" och från det vanliga "leva-livet perspektiv" - kul att ngn annan funderar lika...Det här var det jag fann i skogen i helgen - ur "leva -livet- perspektiv, (men med 3 fyrbenta kompisar som sällskap)



Ancan

2009-03-16 @ 07:52:22
URL: http://perferetobdura-ancan.blogspot.com/
Anonym

Gustav ja kan ske kanlaga mitt avgasrör också :)

2009-03-16 @ 18:10:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0