Melodifestivalen 2009

Kommer skriva lite kommentarer under melodifestivalens gång... Blir kanske ett lite rörigt inlägg utan röd tråd men det får ni ta ;o)

Måste säga att jag gillar verkligen Af Ugglas låt! Den har fått så mycket kritik hit och dit men jag tycker det är en skön låt... Visst, kanske inte helt typisk för Melodifestivalen men vad sjutton gör det?! Melodifestivalen har ändå tappat sin glans och ballat ur fullständigt.. Och le'ts face it - Sverige lär ju inte vinna någonsin igen - vi har för få grannland... *Hahaha*. Med det säger jag inte att den låten ska vinna, men jag gillar den...

Sicken outfit Agnes hade!!! Är det vaselin och skoho som gäller för att glida i den dressen?! WOW.
... Och ja - det är väl klart jag är avundsjuk!!! ;o)

Låten då, kändes som vilken radioslagdänga som helst, ok men inget fantastiskt.



Bilden lånad från: www.vk.se/

Har precis lyssnat på Sarah Dawn Finers låt, eller rättare sagt - FÖRSÖKT att lyssna på låten. Men ärligt talat, jag blev så himla distraherad av hennes (ursäkta uttrycket) - lökar!!! Såg ni den bysten?!?! Om hon är gravid - hur stora blir dom inte då?? Är ju fascinerad av hur mycket kroppen ändrar sig under pågående graviditet, och då bland annat bysten. (Har redan gått upp en storlek och då är jag bara halvvägs). Hur blir det inte med amning?! Och om man då har enorm byst redan innan, som SDF har... Hur blir det inte då?? Hua!

Hmm... hur kommer det sig att en låt på grekiska är med i svenska melodifestivalen?? Jag undrar jag.... Inget vidare var den heller, tycker inte om när man inte förstår vad dom vill förmedla!

Har nu hört sista låten och jag är kluven, det finns ärligt talat ingen låt jag tycker sticker ut mer än Ugglas. Den jag tror skulle funka bäst i stora finalen är konstigt nog Emilias (fast den gillar jag inte riktigt) eller Ugglas. Ska bli riktigt kul att se vilken som vinner i slutändan,  för det kan vara vilken som helst känns det som ;o)...

Måns, Agnes, EMD - känns lite som en Idol-final tycker ni inte ;o)



Kommentarer
cathrine

Jag såg inte programmet över huvud taget. tycker det har blivit lite "to much" :)

Men hörde vinnarlåten på radion och tyckte den var ganska fräck...

2009-03-15 @ 08:36:59
URL: http://perferetobdura-ancan.blogspot.com/
Jennie

Håller faktiskt med, vi såg första omgången - tyckte det var för mycket och valde att bojkotta resten... Däremot kändes det lite kul att se vad dom lyckades skrapa ihop till finalen ;o)

2009-03-15 @ 20:20:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0