Hjärtat i halsgropen!!

Idag kom jag inte ifrån jobbet förrän halv sju, hade såååå mycket  som kommit in under veckan jag var sjuk och det var skönt att försöka få undan så mycket som möjligt... Så jag bestämde mig för att longera Ella-bus. Tog en liten promenad innan och efter. När vi kom in igen la sig Ella (sin vana trogen) för att rulla sig när hon fått av sig grejerna - men idag var det något som gick snett!!! Hon la sig med benen mot boxdörren och på något sätt lyckades hon sparka upp dörren ur sina skenor och helt plötsligt var bakbenen utanför boxen och dörren hängde mot dom - JAG HÖLL PÅ ATT FULLSTÄNDIGT SMÄLLA AV!!! Men tack och lov lyckades vi hålla ut dörren så hon kom "loss" och fick in sina ben... Hon hade fått ett skrapsår högt upp på vänstra knät, och på utsidan ovanför kotan ömmade och haltade lite :o( men hon verkar ha klarat sig undan rätt bra med tanke på hur illa det kunde ha gott!! Får väl förbereda mig på att hon kan vara lite stel och knackig ett par dagar i värsta fall.... Hua, jag blev så himla rädd!!!! Min rara lilla gumma... Tack och lov verkar det ha gott bra ändå! Hade inte för mitt liv kunnat föreställa mig att det skulle kunnat hända överhuvudtaget! Gustaf fick titta på alla dörrarna och justera dom så nu hoppas vi att det ALDRIG, aldrig ska hända igen!

Håll nu tummarna att Ella inte fått något skit på grund av detta...



Kommentarer
Jessica

Obehagligt, det är precis det min lilla fröken gjort med sitt svullna ben... Läskigt att höra om två sådana olyckor på mindre än en månad! Tur det gick så bra och att ni var hemma!

2009-04-01 @ 21:36:15
Jennie

Ja, det var nog tur det. Vågar inte ens tänka på hur illa det KUNDE gått... Men, nu verkar det gått över förväntan trots allt tack, tack

2009-04-02 @ 09:30:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0