Melrose vidgar sina vyer och Ella jobbar på...

Det är märkligt att jag inte hinner blogga det jag vill blogga. Har helt missat att berätta om sist vi var ute och promenerade med Melrose och Ella, Mellisen fick stifta bekantskap med ett gäng får - och oj vad dom var spännande ;o)... Hon är ändå rätt cool måste jag säga, stannar och blåser lite men annars inget särskilt utan följer med Ella utan några större protester. Kan ju tänka mig att det hjälper när Ella högaktningsfullt struntar i både buss-bås, kossor, får och andra "farligheter" och hellre stoppar mulen i backen än att ägnar "farorna" så mycket som 2 sekunders uppmärksamhet ;o). Är iaf väldigt roligt att börja ta med Melrose ut, hon tycker ju det är sååååå roligt!!

Berättade jag förresten att hon har fått en lillebror?! En helbror, som tydligen påminner mycket om Mellie i skallen och ska tydligen vara en riktig snygging... Tänkte åka upp och kika på honom när jag blir ledig från jobbet, är ju hur kul som helst när det är helsyskon tycker jag :o). Slutar väl med att jag köper honom som kompis till Fille *hahaha*... Är han som Mellie så kan det bara bli bra, trevligare häst får man leta efter!
 
Ella har varit jättefin att jobba med, har tömkört en del nu när jag inte rider längre och hon är väldigt positiv och jobbar på bra. Försöker jobba med galoppen mot lite samling så hon kanske stärker sig liiite iaf innan det är dags för mig att klättra upp igen, tycker det funkar helt ok. Får ju ändå tänka på att hon går lite på halvfart och med tanke på DET så tycker jag det är riktigt bra :o). Däremot är jag ganska säker på att hon måste fixas i munnen... Om jag inte missminner mig så var det i februari förra året jag kollade henne och det är ju lite för länge sedan! Tänkte ringa ut en tandlälare och passa på att kolla Melrose samtidigt, om hon har några vargtänder eller något annat knas. Är ju lika bra att göra det innan jag börjar öva henne på att ha bett i munnen ;o). Selene behöver nog också checkas av skulle jag tro (blir dyrt det här). Jaja, får passa på att göra det INNAN jag går på föräldrapenning helt enkelt... ;o)


Trav med bommar är kul :o)


Antydan till samling iaf ;o)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0