Midsommar i Ellabo

Midsommarafton har varit lugn och skön, vi har fixat hemma och nu börjar det se presentabelt här. Inte så att vi är klara på långa när, men det ser inte ut som att en tornado dragit fram iaf (man får vara glad för det lilla *s). Har haft det rätt mysigt med djuren i det (trots allt) fina vädret ;o). Trodde ett tag att regnet skulle ta över men vi fick bara en kort skur på 10 min sommarregn - helt okey!

Tömkörde Ella som var mycket bättre i högervarvet idag mot vad hon varit de senaste gångerna, vilket kändes jättekul! Har ju inte gjort något med henne sedan "incidenten" i söndags då vi båda har varit lite ur slag men det var kul att jobba lite lagom igen. Jag är förtillfället VÄLDIGT ridsugen mentalt, är otroligt frustrerande. Fysiskt däremot vill jag helst bara halvligga på soffan tills Albin/Eric är ute. Hade varit skönt att slippa röra sig alls faktiskt... ;o)

Fiorello ser inte klok ut nu, han tappar päls lite här och var och jag börjar vackla mellan om det verkligen är normalt eller om han har fått någon form av skabb eller klåda?! Är nästan skrämmande vad lite man kan om att ha föl! Kanske är det fullt normalt att tappa på det sätt han gör men han ser verkligen inte klok ut! Å andra sidan är han vid gott mod och är lika glad varje gång man kommer :o). Han är så söt för när man kommer ut i hagen kommer han alltid gnäggandes och möter en, ni förstår ju hur mycket detta värmer en mattes hjärta... :o)


Hej matte!!! Ska vi gosa?! :o)

Det är helt sjukt vad fort dom växer!


Även Melrose växer så det knakar (ja, runt magen också - det är jag och Melrose... *hahaha*). Hon är nu något högre än Ella i manken...

Det var en bra midsommar även utan alla "de där tillbehören" som man normalt sett har på en midsommar ;o). Albin/Eric ville tydligen ta del av midsommar också för han var inte lugn en stund på hela dagen - det var verkligen fullt ös hela dagen. 2,5 kg och 45 cm party i magen alltså, och när är det "bara" 4,5 vecka  till leveransdatum... Får säga att det är STOR skillnad på att vara ledig hemma och slippa jobba - jag mår såååå mycket bättre när man kan ta sina pauser när man behöver. Är helt underbart att det är min sista jobbvecka som kommer nu!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Toppen92.blogg.se

Vardagslogistik, hästar, renovering och att finna sig själv och

RSS 2.0